מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השלכות עתידיות של ניתוח טבעת, מה ההיפעת09/05/2010
שלום רב,
שבוע הבא מיתעתדת לעבור ניתוח קיצור קיבה- טבעת, אני עם BMI- 40 ורקע מישפחתי של סוכרת ובעיות לב.
אני פוחדת מהשלכות הניתוח לטווח הרחוק- מה הם? האם קיימים?
אתמול בדוקו היה סיפור כזה שהגברת סבלה עתידית מתת פעילות של בלוטת התקיס, ואחרים- אשמח לשמוע את דעתך.יפעת
מה ההכנה לפני ואחרי הניתוח?
הה התמיכה שאזדקק לה אחרי הניתוח???חשוב לי להיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלכות לעתיד
שולה זק09/05/2010מפליא אותי שאת שבוע לפני ניתוח ולא קיבלת הסברים והנחיות מהמנתח.ההשלכה המיידית היא שתרדי במשקל ותמנעי מעצמך מחלות הגורמות לנזקים בלתי הפיכים.
אני ממליצה לאחר הניתוח לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט שמתאים לך ולשלב פעילות גופנית. בדרך זו תאמצי אורח חיים בריא ושינוי הרגלי אכילה.
תמיד תוכלי לפנות ונמח לעשור בכל שאלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת שלום
libby09/05/2010גם אני שאלתי את השאלות האלה וגם נמנעתי מלעשות את הניתוח לפני שנים, חוסר הידיעה לגבי ההשלכות של הניתוח על חיי / גופי הטרידו אותי.
אבל בסופו של דבר החלטתי לעשות ניתוח ועשיתי אותו, ומה שיבוא, כנראה נצטרך לחכות ולראות, אבל עד אז, נהיה בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך המון חומר לילמוד, מציע לך
שמואל09/05/2010לעין בפורום ללא עצלנות ולנבור בכתוב ,ראי יש גם סירטונים ,
ורק כשתביני ותדעי תבצעי את הניתוח,
אני אחרי הניתוח ביומים וחזרתי לשיגרה מלאה ,כולל הליכה של חצי שעה ,
תמיכה מבני המשפחה חשובה מאווד ,
הניתוח שום כלום חצי שעה ואתה בחוץ , ועוד באותו יום הלכתי לבית הכנסת וקידוש ,קצת כואב אך שולי לחלוטין, אופטלגין קטן וזהו .
לדעתי הכי חשוב זה להפנים את מה שאת הולכת לעשות
וחשוב מאווד לעין בתשובות של שולה לכל הפורום היא פשוט יודעת המון .
בהצלחה רבה
שמואל
שר הטבעות שלי היה ד"ר אבינח הגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)