קריטריונים לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח
    לי
    09/05/2010

שלום רב,
    התחלתי תהליך לניתוח שרוול.לאחר כל הבדיקות הרפואיות (באיכילוב) נמסר לי בקופת חולים כללית שאיני עומדת בקריטריונים לניתוח.
    יש לציין ש-bmi שלי הוא 36, יש לי כבד שומני, כולסטרול+טריגליצרידים מאוד גבוהיים ובנוסף אני מקבלת טיפול תרופתי מאד חזק להורד לחץ הדם.יש לי גם בעיות בירכיים.
    הכירורג שבדק אותי כתב שיש המלצה לניתוח אבל היום קיבלתי תשובה מהכללית שאני לא בקריטריונים...
    האם הקריטריונים של הכללית הם שונים מהקופות אחרות?
    בריאותי מתדרדדרת עם עודף המשקל וציפיתי לניתוח בכיליון עיניים.מה אעשה עכשיו?
    בתודה,
    אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריטריונים לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

שולה זק
    09/05/2010

לפי דברייך את סובלת מלחץ דם מטופל בכדורים. סובלת מכולסטרול גבוה וטריגליצרידים - שאני מניחה רואים את הערכים הגבוהים בבדיקות הדם.
    האם הגשת עם הבקשה לאישור, לקבלת טופס התחייבות, מכתב מהרופא המטפל עם ההיסטוריה הרפואית שלך והטיפול שאת מקבלת? חשוב שזה יהיה בידי הועדה של הכללית כשהם דנים בתיק שלך.
    לפי התאור שלך, את עומדת בקריטריונים.
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ונראה איך אנחנו מתקדמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

לי
    09/05/2010

הגשתי למשרד המרפאה טופס הזמנה לאישפוז + סיכום מרופא המשפחה בו מפורשות מחלות הרקע+מכתב מהכירורג שכותב
    .BMI 36, co-morbidity' +hipertention + hypercolesterolemia
    כתוב גם פרוט התרופות והמינון.
    אני לא מבינה מה עוד חסר לי.אולי חייבת ליהות סוכרתית ושומנים בדם +כבד שומני+יתר לחץ דם +בעיות בירכיים + BMI 36 לא מספיקים לשרותי בריאות כללית??? ממש מוזר לי.
    שוב תודה,אצור איתך קשר.
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

שולה זק
    09/05/2010

אנסה לעזור
    תתקשרי אלי או תשלחי מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו