עדכון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עדכון
    libby
    09/05/2010

אני כבר 10 ימים אחרי ניתוח שרוול, מצליחה לשתות טוב, יכולה לאכול גביע יוגורט כמעט ללא בעיות, משתדלת לא לחשוב יותר מידי על אוכל.
    מצב רוחי לאט משתפר אבל יודעת שיש לי על הרבה מה לעבוד, יש לי פגישה עם פסיכולוג של המרפאה לבריאות הנפש, מנסה לחזור לשגרה ולמציאות שמחוץ לחדר בית החולים.
    לעיתים יש התקפי לחץ וחרדה ומועקה שאין לי הסבר לגביה, אבל זה לא קשור לניתוח, זה היה קיים גם לפני הניתוח.
    עדיין נושא הניתוח על הפרק ולמה עשיתי את זה, אבל מתעודדת בידיעה שלמרות הניתוח כן אוכל לאכול דברים שאני אוהבת, לא בכמויות אבל אוכל לאכול. אולי הקטע שלא בכמויות מפריע לי,אבל מקווה שזה יעבור ברגע שהחיים שלי יכנסו לשגרה של מנותחת שרוול.

תודה לכולם על שהגעתם עד כה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליבי

שולה זק
    09/05/2010

תחשבי על האיכות ולא על הכמות. איזה כייף יהה לאכול קצת מכל דבר שאת אוהבת ולרזות. איזה כייף זה לעשות דיאטה ולא להימנע כליל ממה שאוהבים ובכל זאת לרדת ולהגיע להישגים ותוצאות מרשימות.
    ראי כמה אנשים מאושרים כותבים כאן בפורום. ואת יודעת כמה מאושרים לא כותבים או נמצאים בפורומים אחרים. אני משוכנעת שלקחת החלטה נכונה לגבי עצמך ועתידך ועם זה תצעדי בגאווה קדימה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו