ניתוח מועדף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מועדף
    ירדן
    09/05/2010

אני שנה וחצי אחרי לידה, בת 35, משקל 93 ק"ג, גובה 1.70. לא רק שמאז הלידה אני לא מצליחה לרדת במשקל אלא אני עולה. הגעתי למסקנה שרק בניתוח זה עשוי לקרות. איך אני אדע איזה ניתוח מבין האפשרויות מתאים?אני מבינה שאני לא עומדת בקריטריונים מטעם קופ"ח מאוחדת, האם אני יכולה לדלג על הקריטריונים אם אני בוחרת בפרטי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מועדף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשנות אורח חיים

שולה זק
    09/05/2010

שלום לך,
    עם BMI 32.1 את רחוקה מהאינדיקציות. ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - לא יוצאים רזים וזהו. אלא צריך לעבוד קשה בשביל לרדת במשקל.
    תחליטי שאת רצינית ביחס לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים. תפני לדיאטנית שתתאים לך תפריט שתוכלי לאמץ לאורך זמן, שלבי פעילות גופנית, רצוי גם לקחת חלק בקבוצת תמיכה ותראי בתוך זמן קצר תגלי שאת עושה זאת!!!! יורדת במשקל, גאה בהשגיך ונהנית מזה. מה שתארתי להלן, זה בדיוק מה שמנותחים עושים, אבל , להבדיל ממך הם הגיעו לנקודת "אל חזור" משקלים שקשה להתמודד לבד.
    את בחורה צעירה עם עודף משקל ובטוחני שעם כח רצון והחלטה אמיתית לביצוע - תוכלי להשיג את המטרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אנדקציה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/05/2010

שאין אנדקציה רפואית אין לבצע את הניתוח ואפילו פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו