מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סקרנית ואובדת עצות....הילה10/05/2010
אני בת 29 עם BMI של 45.... לא פשוט, אני יודעת...
אמא לתינוק קטן. חשבתי לעשות ניתוח כלשהו לפני ההריון אבל לא יצא ועכשיו אני חושבת על זה שוב.
מצבי הבריאותי טוב ואני לא מכירה מספיק סוגי ניתוחים ואיך מתחילים תהליך שכזה...
איך זה עובד עם הביטוחים של קופת החולים- כללית פלטינום, מה ההרגשה אחרי?
מה אמורים לאכול אחרי ואיך מסתדרים עם זה?
באופן כללי אשמח מאוד להכוונה ועזרה
יום טוב
הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרות הנושא
שולה זק10/05/2010שלום הילה
תקראי את השאלות הנפוצות כאן בראשית העמוד מצד שמאל יש לשונית.
כמו כן תקראי שאלות של אנשים כאן בפורום ואת התשובת. ככה תקבלי מושג של לבטים, תחושים ורגשות.
לגבי ניתוח: קיימים 3 סוגי ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף. בשלושתם הטכניקה שונה - התוצאה זהה - קיבה עם קיבולת קטנה עוזרת לנו לאכול כמויות קטנות ולרדת במשקל.
יש כאן בפורום כמה אמהות לילדים קטנים שעברו הניתוח ומאושרות ובודאי ישמחו לעזור.
תחילת הדרך, לפנות לכירורג שמבצע את שלושת סוגי הניתוח ולפני כן לברר עם הקופה לאן את יכולה לקבל הפניה. הניתוחים הם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים (ואת עומדת) .
תוכלי ליצור עימי קשר ואשתדל לעזור לך בצעדייך הראשונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)