מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבוע ראשוןעדי10/05/2010
היי לכולם!
אני 5 ימים לאחר ניתוח שרוול, הדיאטנית באסותא אמרה לי לאכול כל 3 שעות חצי מעדן ושיהיה מהלבנים, כלומר יוגורט, אשל, גיל וכו'..
נמאס לי!!!
מה אתם עשיתם, האם אכלתם גם ממותקים?
אני כבר מחכה למרק הטחון עם הירקות ביום השמיני...:) - (מי היה מאמין...)
הצלחה לכולם..
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגוון
שולה זק10/05/2010אם נמאס לך אז תגווני. לא יקרה כלום אם תפנקי את עצמך בתענוג 0%. אפשר גם יוגור בירות ללא פירות ומעט ג'לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ריקי10/05/2010הי עדי אני כבר מההתחלה שהישתחררתי מהבית חולים ניסיתי מדן גבינה בטעם וניל מאד טעים אבל הצלחתי להכניס לפה בידיוק 2 כפיות.את יכולה גלי חופשי .לא שתוכלי לאכול הרבה כן.את יכולה כל מעדן עד 3 אחוז שומן רק בלי חתיכות.תנסי את הגבינה בטעם וניל ממש טעימה.שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי10/05/2010כדאי בשלב זה להכניס לפה 0% שומן? נאמר לי להקפיד על לא פחות מ-3% בגלל הסידן והויטמינים.
תודה ריקי - אני אנסה גבינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי..
ADI11/05/2010ממליצה בחום על סקי וניל שהיא עשירה בסידן וחלבון. במידה והיא תהיה לך כבדה מדי את יכולה לערבב אותה עם מעט חלב כדי לדלל.
בנוסף לכך, הכמויות הן כל כך קטנות שאת יכולה להרשות לעצמך לאכול גם דניאלה והיא מאוד אוורירית וקלה לאכילה וגם גמדים שהם קצת יותר כבדים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת עדי
ריקי11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
libby11/05/2010אני שבועיים אחרי הניתוח, אחרי הניתוח התחלתי לשתות רק אחרי 4 ימים והייתי על נוזלים צלולים 3 ימים ורק אז התחלתי כלכלה נוזלית שכללה יוגורטים.
קצת מוזר לי שאת כבר על יוגורטים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אחד קצב משלו...
ADI11/05/2010כל גוף מגיב אחרת לניתוח, לכל אחד יש כוח סבל שונה וגם הגיל כמובן משפיע.
ובהתאם לכך יהיה אחד שיעבור למוצקים תוך שבועיים, שני שיעבור תוך חודש ואחר שיקחו לו חודשיים... אנחנו לא עושים תחרות מי מתקדם מהר יותר , אנחנו צריכים להיות קשובים לגוף שלנו ולקצב ההחלמה שלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי,
libby11/05/2010ברור, לא מתווכחת בנוגע לזה, אלה ההנחיות שאני קיבלתי, אולי במקום אחרי הייתי מקבלת הנחיות אחרות.
שיהיה רק בהצלחה לכולנו :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליבי
עדי13/05/2010מעניין איפה עברת את הניתוח, כי אני מבינה שכל בי"ח נוהג קצת אחרת.
אני שבוע ויום אחרי הניתוח, אתמול כבר אכלתי מרק ירקות עם ירקות (מרוסק בבלנדר), כמו לתינוקות - לא מאמינה שהיה לי טעים... וגם מעט פירה שהיה לי נהדר.
ניסיתי בבוקר ביצה מקושקשת שאותה הגוף שלי עוד לא היה מוכן לקבל.
קיבלתי תפריט מהדיאטנית של אסותא ולפיו אני הולכת.
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם!!!
אחרי דיאטת הפחממות ושבוע ויום אחרי ניתוח אני 6 קילו פחות. (גם זו התחלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע הראשון
ליבי13/05/2010אני זוכרת את הקרלו.
בפעם הראשונה אכלתי קרלו ממש ולא בלעתי שניים אחרי הארוחה...
את יכולה בהחלט מעדנים ממותקים.
לקחת לאט לאט, כפית אחרי כפית וממש ללקק את הכפית...
כך תוכלי לאפשר לגוף שלך להתרגל שוב לאכילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)