מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני ובעלי נורא שמנים....ofira10/05/2010
אני ובעלי נורא שמנים בעלי אבל סובל נורא מזה....הוא היה לפני ניתוח עבר את כל התהליך ובסוף התייאש וויתר גם אני זה נורא כל הבדיקות לפני ודי מתיש מה אפשר לעשות??למה צריך פסיכולוג יש לי בעייה עם הגוף שלי נקודה...אני רוצה לזקז תהליכים אפילו אם זה יעלה לי בלשלם למי אני יכולה לפנות?יש אפשרות לעקוף את הקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך מסודרת
שולה זק10/05/2010אם את ובעלך עומדים בקריטריונים לניתוח יש לגשת למנתח לקבל ממנו את רשימת הבדיקות ולצאת לדרך. יש אנשים שתוך חודש ימים מתחילת הבדיקות עברו ניתח.
חשוב לברר לפני תחילת התהליך עם הקופה לאן הם נונתים התחייבת.
הניתוחים בסל הבריאות ללא עלות כספית לכאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
תהל10/05/2010אופירה שלום!
עם פנייתך אני מבינה שעודף המשקל מכביד ומקשה עליכם. כמי שעברה ניתוח כמעט לפני שבועיים אני ממליצה בחום, השינוי מדהים (ואני עוד רקקקק בתחילת דרכי).
לא הבנתי למה ההתנגדות למפגש עם פסיכולוג... למרות שלדעתי כבר אין צורך כיום (הוסרה ההנחייה של משרד הבריאות ולכן לא צריך). ובמקרה שכן צריך- את מעדיפה להימנע מהמפגש אבל כן לשלם סכום עתק?!
אני יכולה להעיד על עצמי שאת הבדיקות סיימתי במהרה ולא הרגשתי מעמסה. בהתחלה קבעתי תור לניתוח באחד מבתי החולים באיזור ומאחר והמועד היה מאוחר מאד בחרתי לעבור לביה"ח "זיו". באופן אישי, פרק הזמן שבין הבחירה בהליך ניתוחי, לבין הבדיקות ומהבדיקות לניתוח היטיב עימי. הגעתי מוכנה לניתוח. זה זמן נחוץ להבשלה.
אני ממליצה מכל הלב להתחיל את התהליך באנרגיות חיוביות ובסובלנות. כל עכבה לטובה.
בהצלחה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין את הענין
שמואל10/05/2010אף אחד לא ביקש מימני ללכת לפסיכולוג , וכל הבדיקות לקחו לי כשבועים , מה הסיפור במידה ואתם רוצים ושלמים לעשות את המהלך , אז תעשו ובכל הקצה ,
פגישה אם המנתח (ד"ר אבינח מומלץ בחום רב)בדיקות דם ,צילום חזה ,א,ק,ג , מכון מור הגעת הטבעת ע"י הקופה וזהו .
צאוו לדרך והמון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פה עניין של קיצורי דרך..
ADI11/05/2010זה לא שתעברו את הניתוח ותקומו יום למחרת רזים וחטובים...נדרשת המון עבודה עצמית, בניה של הרגלים חדשים, להתנתק מה'שמן' שבראש.
אני חושבת שכל התהליך הארוך של הבדיקות הוא למעשה השלב הראשוני בדרך החדשה בה בחרתם- ולחפש קיצורי דרך עלול לגרום לך גם לחפש קיצורי דרך לאחר הניתוח מה שיהרוס את השימוש המקסימלי בכלי שניתן לך.
אני מציעה שתשבו את ובעלך ותעשו חושבים שנית, תחשבו על היתרונות והחסרונות בלעבור את הניתוח ובלוותר עליו, ואם תחליטו שהיתרונות מנצחים, תצאו לדרך חדשה, תעברו בכל התחנות שבדרך ותעשו את הדברים כמו שצריך. מה גם שאם אתם מחליטים ללכת על זה אפשר לסיים עם כל הבדיקות בחודש ואפילו פחות. ותמורת השתתפות עצמית אתם יכולים להתנתח באסותא או במדיקל סנטר תוך שבוע-שבועיים.
מאחלת המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש זוגות שעברו ניתוח ובהצלחה
שולה זק11/05/2010כמו שעדי כותבת. כדאי שתבינו את התהליך ואת מה שאתם באמת רוצים. האם באמת אתם רוצים לשנות אורח חיים ולשפר את איכות החיים למענכם ולמען הילדים.
זה למעשה מה שצריך להנחות אתכם ולא פגישה פה עם פסיכולוג או בדיקה זו או אחרת.
יש להחליט - להחליט ו!!!!!להתחיל לעשות למען התוצאות ולשים בצד את כל התירוצים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)