יצאתי משליטה, הצילו !!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יצאתי משליטה, הצילו !!
    לי
    11/05/2010

הי חברים, לפני כמה ימים סיפרתי לכם שיש לי תאריך לניתוח(בע"ה סוף חודש הבא).מאז אני בבולמוסי אוכל מטורפים,מחסלת כמויות של אוכל עתיר סוכר ושומן שמאד מזיקים לי,בעיקר שומן כי הכולסטרול שלי מאד גבוה.חשה שאני צריכה "להפרד" מהאוכל האהוב (והבוגדני שבסופו של דבר הביא אותי למצבי הנוכחי.) אני מתוחה, נפוחה ועולה כל דקה על המשקל בתקווה שלא ארד במשקל.הזוי ביותר.
    אשמח לדעת אם זה קרה לכם ואיך שוברים את המגעל המטורף הזה.תודה לכולם,
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצאתי משליטה, הצילו !!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי יקרה

שולה זק
    11/05/2010

את לא נפרדת מהאכול. את נפרדת מכמויות אדירות.
    אבל את תמשיכי לאכול הכל מכל, אבל בכמויות קטנות.
    את לא תימנעי מכלום. נהפוך הוא. כל ביס וכל לעיסה יסבו לך נחת. כי תרגישי את הטעם ותגיעי מהר לשובע ובמקביל תרדי במשקל.
    נסי לשלוט בייצר האוכל עד לניתוח. הרי כל קילו שאת מעלה צריך גם להוריד אותו. חשבי ל זה....זה לא פשוט גם עם ניתוח.
    תחשבי חיובי.....את לא נגמלת מאוכל ומפסיקה לאכול - כמו גמילה מעישון...שלא מעשנים בכלל.
    נהפוך הוא את מתחברת לאוכל באופן שפוי.....כמויות קטנות, לעיסה כמו שצריך. ואכילה כל כמה שעות.
    בדרך זו את תלמדי לחשוב אחרת על האוכל, על האיכות וא על הכמות ולשנות אורח חיים ולהגיע למטרה הנכספת בעזרת הניתוח וכח הרצון.
    את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעודד וחזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי כמה את צודקת שולה

ריקי
    11/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק שבתשלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם

רוזי
    11/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלואהה לי

ריקי
    11/05/2010

הי לי כמו שרובכם יודעים אני חודש לאחר ניתוח שרוול. אז ככה לי לפני הניתוח נותנים לנו לעשות דיאטה ובצער רב אני אומרת שאני לא עשיתי את הדיאטה הזאת. היינו לפני ליל הסדר ואני טבחית במקצוע התחלתי לבשל ולעשות דברים טעימים וכמובן שחצי היה בפה שלי בלעתי כמו מטורפת ואמרתי לבעלי לא נורא עוד מעט אני לא יוכל לאכול ככה אז תן לי לאכול.ואכלתי ממתוק למלוח .ועוד שהגעתי לבית חולים הייתה לי עליה של 2 קילו במשקל .אז מותק תהני מהאוכל כל עוד אפשר .תאמיני לי אחרי הניתוח קשה מאד לאכול בכמויות גם אם תאכלי בכוח לא תצליחי .אז ממני אלייך בהצלחה בדרך החדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה וריקי ,כייף ליהות כאן

לי
    11/05/2010

אם התמיכה שלכן, נראה האם הכל ירגע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה

רוזי
    11/06/2010

שבת שלום יקירההההההההההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני ככה

שמן בדימוס
    11/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אנייי

כרמלה
    11/06/2010

היי
    גם אני ביומיים האחרונים רק אוכלת מתוק חמוץ מלוח והכול מהכולללללללללללל
    כרנאה זאת תופעה טבעית שיש לכולם לפני ניתוחחחחח
    אני גם מיועדת לניתוח שרוול מזדהה איתך בהכול מקווה שנשאב את כל הכוחות משולה ומהחברים כאן בפורום ונרגיע את היצר הזה של הזלילה האין סופית
    מאחלת לך בהצלחה ואני כאן אם תרצי לספר לי עוד מה עובר עלייך ואני אספר לך
    כרמלה שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להספיק לפני.... אוי אוי

שולה זק
    11/06/2010

חברים וחברות!!!
    זו גישה שגויה לאכול ללא הבחנה
    אל תשכחו אחרי הניתוח אתם לא מפסיקים לאכול. אתם רק מתחילים לאכול באופן שפוי ומבוקר ולהנות מכל ביס . חבל על הקילוגרמים שאתם מעלים עכשיו.
    אל תשכחו - תצטרכו גם להוריד אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

כרמלה
    11/06/2010

היי שולה
    ברור שאוי אוי אבל את היית במקום הזה ובטח יודעת מה התחושות זה המקום לשתף אותכם במה עובר עליי ועל עוד כמה אנשים שכותבים כאן והכוונה לקבל עידוד ולא שתרדי בנו סליחה שאומרת לך את זה ,ברור שככל שנעלה נצטרך גם להוריד את זה ,אך כרגע זה מצב נתון שרוצים רק לאכוללללל
    קבלי בהבנה את הפנייה שלנו ונסי רק להבין זה הכול....
    שיה ההמשך ערב נפלא לך ותודה בכל מקרה על כל מה שהגבת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב כרמלה

שולה זק
    11/06/2010

חלילה, אני לא "יורדת" עליך. נהפוך הוא, בגלל שאני באה מהמקום בו את נמצאת עכשיו, מנסה לעורר את השפיות בך ובאחרים. לפני 9 שנים שעברתי את התהליך לא היה מי שיסביר, מי שיתמוך, מי שיעודד. אני ואחרים עמדנו בודדים במערכה והתמודדנו גם עם הסביבה העויינת (ניתוח?? מתים מזה) לבד.
    חשבי רגע בהיגיון - את לחוצה לקראת הניתוח, רוצה שהזמן יעבור. מה את עושה?.....אוכלת ולפי דביך ללא הבחנה עוד ועוד. האם התקצר הזמן? האם נפתרה בעיה כלשהיא? התשובה היא לא!!! חוץ מאשר כמו שאמרתי עוד קילוגרמים מיותרים שאחר כך, למרות הניתוח, לא הכי קל להשיל אותם. עובדים קשה בשביל להוריד כל קילו.
    אז הנה אנחנו כאן, לעודד, לעורר, להבין, שאכילה לא מבוקרת רק מזיקה. מתעורר בך דחף הזלילה - שבי שתפי אותנו. מצאי לך עיסוק אחר. מה שחשוב זה להפעיל את ההיגיון ולחשוב על התוצאה.
    את מוזמנת גם להתקשר אלי בכל עת.
    שוב - אם פגעתי אני מתנצלת. לא זו היתה הכוונה.
    שבת שלום וסופ"ש נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

כרמלה
    11/06/2010

תודה רבה וביום ראשון אתקשר אלייך לשמוע קצת דברים נוספים.
    לא פגעת חלילה לא זאת הייתה הכוונה שלי פשוט להיות יותר "עדינים איתנו" אני מרגישה כמו תינוקת רגישה כעת.... חחחחחח בכל מקרה תודה על כל התמיכה שאת נותנת שבת נפלאה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו