מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדיקות בקופ"ח כלליתנורית14/05/2010
דר' דין נתן לי הפנייה לבדיקות כהכנה לניתוח שרוול. הבדיקות הן: צילום קיבה, בדיקות דם, איסוף שתן לקורטיזול, US בטן,צילום חזה, רופא ריאות. מישהו יודע אם בקופ"חח כללית דורשים עוד משהו?
אודה לתשובה - סו"ש נפלא לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלו הבדיקות
שולה זק14/05/2010מי שצריך לבדוק את מצבך טרום ניתוח זה הכירורג והוא אמור לדרוש את הבדיקות המתאימות.
על פי מה שרשמת לא נראה לי שהחסרת משהו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושבת שלום
נורית14/05/2010שולה יקרה,
תודה על התשובה המהירה.
חשוב לציין את עבודת הקודש שאת ודר' מחאג'נה עושים: את האכפתיות, התשובות לכל שואל וגם כאלה שנשאלות חזור ושוב. יישר כח!!!
בברכת שבת שלום,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נורית
שולה זק14/05/2010תודה לך. אני שמחה שזו ההרגשה הכללית. זו המטרה של הפורום לתת עזרה ומענה.
לפני 9 שני כשאני נכנסתי לתהליך לא היה מי שיעזור יענה וידריך . זה למעשה היה הבסיס להקמת עמותת משקל בריא, להעלות המודעות שהשמנה זו מחלה ולעזור לחולים לצאת ממעגל החולי לעולם הבריא.
בהצלחה לקראת דרכך החדשה ואנחנו כאן בכל עת.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
רויטל14/05/2010צריך גם ללכת לפסיכיאטר לפני ניתוח זה חלק מהבדיקות בהצלחה גם אני עכשו עושה את הבדיקות יום ראשון אני עושה את הצילום ושט איכס........לא נורא זה למטרה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל
נורית14/05/2010היי רויטל,
גם בכללית פסיכיאטר? היית אצל פסיכיאטר? מה הוא בדיוק בודק? אשמח לתשובתך.
בהצלחה בתהליך. שבת שלום, נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)