ד"ר מחאג'נה שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ד"ר מחאג'נה שלום
    מרב
    15/05/2010

שמי מרב, הBMI שלי הוא 45.
    רציתי לעבור ניתוח סליב לפני שנה ועשיתי בדיקות בהפניית הכירורג שלי במכבי אך נכנסתי להריון ועכשיו, כ-3 חודשים אחרי הלידה, אני רוצה לחזור לתהליך. חשוב לציין כי לפני 8.5 שנים עברתי ניתוח טבעת, שלא הצליח (לא הוצאתי אותה עדיין).
    לאחר ששמעתי המון המלצות וראיתי תוצאות הייתי מעוניינת להיפגש איתך ושאתה תנתח אותי, איך אפשר ליצור איתך קשר? האם אתה מקבל באיזור עכו - כרמיאל לקוחות מכבי?
    הבדיקות שבצעתי לפני כשנה הן וק"ט, התייעצות עם פסיכיאטר ודיאטנית, בדיקות דם שונות כולל T.S.H ואיסוף שתן, האם זה אומר שאני צריכה לחזור עליהן שוב?
    אשמח לתגובתך,
    מרב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר מחאג'נה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר

שולה זק
    15/05/2010

שלום מירב,
    כחברת מכבי את יכולה לפנות לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ. לעניות דעתי בדיקות שעשית לפני כשנה לא רלוונטיות להיום.
    את יכולה להתקשר אליו ולהתייעץ איתו ולהתחיל בהליך לניתוח (האם את מניקה?).
    ניתן להשיג אותו בטלפון 050-2063521.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה :)

מרב
    23/05/2010

שולה תודה.
    אני קבעתי תור לאסותא ביום רביעי הקרוב, אני מרגישה לא נוח לפנות אליו לנייד.... לא רוצה להטריד :)
    דרך אגב, אני לא מניקה. מחכה בקוצר רוח להתחיל את התהליך שוב.
    המשך יום טוב,
    מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שולה זק
    23/05/2010

ותשמרי על קשר שנדע איך את מתקדמת בתהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו