מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר מחאג'נה שלוםמרב15/05/2010
שמי מרב, הBMI שלי הוא 45.
רציתי לעבור ניתוח סליב לפני שנה ועשיתי בדיקות בהפניית הכירורג שלי במכבי אך נכנסתי להריון ועכשיו, כ-3 חודשים אחרי הלידה, אני רוצה לחזור לתהליך. חשוב לציין כי לפני 8.5 שנים עברתי ניתוח טבעת, שלא הצליח (לא הוצאתי אותה עדיין).
לאחר ששמעתי המון המלצות וראיתי תוצאות הייתי מעוניינת להיפגש איתך ושאתה תנתח אותי, איך אפשר ליצור איתך קשר? האם אתה מקבל באיזור עכו - כרמיאל לקוחות מכבי?
הבדיקות שבצעתי לפני כשנה הן וק"ט, התייעצות עם פסיכיאטר ודיאטנית, בדיקות דם שונות כולל T.S.H ואיסוף שתן, האם זה אומר שאני צריכה לחזור עליהן שוב?
אשמח לתגובתך,
מרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק15/05/2010שלום מירב,
כחברת מכבי את יכולה לפנות לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ. לעניות דעתי בדיקות שעשית לפני כשנה לא רלוונטיות להיום.
את יכולה להתקשר אליו ולהתייעץ איתו ולהתחיל בהליך לניתוח (האם את מניקה?).
ניתן להשיג אותו בטלפון 050-2063521.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה :)
מרב23/05/2010שולה תודה.
אני קבעתי תור לאסותא ביום רביעי הקרוב, אני מרגישה לא נוח לפנות אליו לנייד.... לא רוצה להטריד :)
דרך אגב, אני לא מניקה. מחכה בקוצר רוח להתחיל את התהליך שוב.
המשך יום טוב,
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק23/05/2010ותשמרי על קשר שנדע איך את מתקדמת בתהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)