מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אשמח להתייחסות לגבי שאלתי :)אושי16/05/2010
שלום לכולם!!
לפני כחודש וחצי , ב24 למרץ עברתי שרוול. סה"כ ירדתי 7 ק"ג. אני יודעת זה מעט מאוד... מתוסכלת ומיואשת. שוקלת כרגע 102.5 . לפני כ8 שנים עברתי טבעת ירדתי 50 ק:ג . כשהריתי פתחתי אותה ועליתי ה כ ו ל...
ילדתי לפני כשנה בערך. עושה הליכות 40 דקות כמעט כל יום ומקפידה על חלבונים וויטמינים.
את יכולה להסביר לי מדוע הירידה מאוד מאוד איטית? מלבד זה שאני אחרי לידה וכבר ירדתי במשקל מסיבית? הדיאטנית הבהירה לי שחילוף החומרים שלי מאוד איטי...
אנא תנו לי תקווה.אשמח לשמוע טיפים
לא רוצה להרגיש שנכשלתי.
מודה לך על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כאן כלל כישלון
שולה זק16/05/2010שלום אושי,
ירדת 7 קג' וזה יפה מאוד. ירדת ולא עלית וזה הישג נפלא.
את כותבת שאת עושה כל יום ספורט 40 דקות. האם מדדת היקפים? את יודעת שבפעילות גופנית תאי שומן הופכים לתאי שריר שהם יותר כבדים. אני משוכנעת שחל שינוי במבנה ועיצוב הגוף שלך.
רצוי אולי לבדוק שוב עם הדיאטנית את התפריט שהיא הרכיבה לך, אולי רצוי לשנות משהו שיגביר את חילוף החומרים. אל תשכחי שהגוף שלך למוד דיאטות ושינויים דרסטיים בשנים האחרונות..
את לא בתחרות עם אף אחד. תמשיכי להתנהל נכון, לאכול מאוזן לשלב פעילות גופנית ותראי שלאורך זמן התוצאות ישביעו את רצונך .
כבעלת ניסיון עם הטבעת, את יודעת שמה שחשוב זה משמעת עצמית ושיתוף פעולה מצידך עם הדיאטנית. להתרגל לאורח חיים שונה שלא סובב סביב האוכל ותראי שתצליחי.
תמיד תוכלי לפנות ואף להתקשר ואשמח לתמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)