אני אחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני אחרי הניתוח
    sivan5180
    17/05/2010

שלום חברים, עברתי את הניתוח ביום שישי באסותא, אני חייב לציין שאת השיחה הראשונה שלי לגבי התהליך עשיתי עם שולה שהייתה סובלנית ואיכפתית, אז תודה שולה. בכל מקרה, אני אחרי הניתוח, היום כבר בבית. נותחתי באסותא ויחסית עבר בסדר, היו יומיים ראשונים קשים ולא פשוטים כלל, זהו בכל זאת ניתוח לכל דבר עם כל המשמעויות שלו, אבל אם אחרי שלושה ימים אני כבר מתפקד כאילו כלום, אז השד לא נורא כל כך, מה גם שחסכו ממני הרבה זונדות ו"עזרים " אחרים ובסך הכל פרופ' רובין עשה לי 4 חתכים ועוד אחד לנקז. אבל עכשיו אני בבית אחרי הכל, מתחיל ללמוד מחדש לאכול ולשתות כמו בן אדם, מקווה שתהליך הירידה יתחיל מהר ויוביל אותי למקומות חדשים. כיף להיות אחרי ולקבל חיזוקים מכולם :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אחרי הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה סימן

שולה זק
    17/05/2010

הנה הזמן חלף עבר....וגם הניתוח כבר מאחוריך.
    אתה בתחילת הדרך ללמוד לחיות!! לחיות נכון, לחיות בריא, ולהנות מהחיים.
    השמע לגופך ושום דבר לא בלחץ ובמהירות.
    תן זמן הסתגלות - לך לניתוח ולניתוח לך.
    בטוחני שתוך כמה ימים אתה כבר תתחיל לראות שינוי במחוגי המשקל וזה ישפר את הרגשתך ויהווה תמריץ להמשך.
    בהצלחה ואנחנו כמובן כאן ל"חיזוקית" מתמדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיון

ליאור
    17/05/2010

תתחדש על השרוול.
    שמח שהכל עבר והכל מאחוריך.
    תרגיש טוב ותעדכן.
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה לשרוול החדשש.

ריקי
    17/05/2010

אנחנו פה תמידד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו