מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אין לי סבלנות לחכותעופר18/05/2010
הפסקתי לחיות!
אני מוזמנת לוועדה ביוני ובונה על ניתוח בתחילת יולי. ועד אז אני לא חייה. ממעטת לצאת מהבית, נמנעת מכל אירוע. מתכננת את כל החים אחרי הניתוח, אז אסתפר, אז אסע לחול, אז אפגוש חברים, אחזור לכושר גופני..אז ואז ואז.... כאילו אין לי חיים בגוף הנוכחי. אני מרגישה שהוא כבר לא שלי, אני אורחת פה בעל כורחי.
מפחדת שמשהו ישתבש והכל יתנפץ לי בפרצוף. ...
האם גם אתם חוויתם תחושה כזו?
שונה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק18/05/2010את מובילה לכיוון שלילי ולא זו הכוונה.
את מכניסה עצמך ללחצים מיותרים ולמעין "התנזרות" מעצמך ומהחיים - וזה לא בסדר.את עומדת בפני שינוי משמעותי בחייך, להשיג משהו שעד כה ניסית, נלחמת ולא הצלחת. אז צעדי לקראת שינוי זה בגו זקוף בחדוות חיים...בקיצור תהיי את. תחיי חיים נורמליים ותתרגשתי יחד איתנו ועם סביבתך לקראת השינוי שעומד להגיע . לא אהבתי את תאורך כאן, כיצד את מעבירה את הזמן ושזה יתמשך כך עד הניתוח.
אם את מרגישה שקשה לך ההתמדדות הנפשית, שהלחץ רב, פני לעזרה את צריכה לקבל את עצמך הרי קיבלת החלטה אמיצה לשנות את עצמך בזה שאת הולכת לניתוח ובזה תשני את כל אורח החיים ותצטרכי להתמודד עם הנישוי שיהיה גם פיזי וגם נפשי.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעודד
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תהל
ריקי18/05/2010הי תהל .הגוף שלנו מאד חלש ויקח לו זמן להתרגל .אז לפעמים אנחנו מרגישים בסדר ולפעמים מרגישים חלשים.אני חושבת שאת לא אוכלת מספיק וגם אני ככה וזה לא טוב.אני מאמינה שעוד חודשים את תדברי אחרת. את תהיי יותר חזקה והמצב רוח שלך יתגבר.אבל לפי דעתי את צריכה להיתיעץ אם רופא המשפחה .ולעשות שוב בדיקות.המון בריאות ממני אלייך.וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשונה לי
ריקי18/05/2010הפסקת לחיות ואורחת בעולם הזה לאאאאאאאאאאאא אל תגידי דבר כזה. מה קרה מלחמה מאמיי. את הולכת לעבור ניתוח ולשנות את החיים שלך לטובה לא לרעה. וההפך צאי תבלי ותהני. גם אני חשבתי כמוך בהתחלה וממש צעקו עליי. מתוקה שלי אני חודש ושבועיים לאחר הניתוח 13 וחצי קילו פחות ופני שבוע צילצלו אלי מהבית חולים וסיפרו לי שמצאו לי את החיידק הליקובקטר .תארי לך מה זה לבלוע כל יום 15 כדורים חזקים במיוחד וגם אנטיביוטיקה .אז מה את חושבת שאני התרגשתי ממש לאא לקחתי הכל בכיף ובאהבה. העיקר ההרגשה הטובה .העיקר שאני מתחילה לפרוח וכיף לי.לא הולך להיות לך רע .הולך להיות לך רק טוב מעכשיו..תאמיני לי לכולנו יש צרות בחיים.אז מה נרחם על עצמנו ונגיד איזה מסכנים אנחנו לאאאאאאאאא.אל תרחמי על עצמך את לא מסכנה. יהיה בסדר תחשבי חיובי ולא שלילי.ותגידי איזה כיף לי החיים שלי הולכים להשתנות ור לטובה..אז מעכשיו תקחי את עצמך בידים תלכי לאן שאת רוצה ותהיי אם ראש מורם. אל תעשי את הטעות שלי. תגידי לעצמך אני יפה ואני ניראת טוב ושיתפוצצו כולם.אני הולכת לדרך חדשה ויפה .ואחר כך כולם יעמדו דום. אני מקווה לשמוע מעכשיו דברים טובים. שיהיה לך חג שמח .אוהבים אותך.ואם תרצי לדבר בכיף תצלצלי גם בחג ובכל שעה0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
חיה - אשדוד21/05/2010עצם זה שהגעת לתובנה של הניתוח, זה עצמו צעד גדול. בשנה שעברה בזמן הזה, הייתי במצבך. ביולי שעבר נותחתי אצל ד"ר מחג'נה המדהים. וכל הפנטזיות שכתבת התגשמו. אני בטוחה שגם את, בזמן הזה בשנה הבאה, תהיי במצב דומה. יש לנו מזל גדול שכיום יש ניתוח שרוול. התאזרי עוד קצל בסבלנות, גם תורך יגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת מידע
סיגל22/05/2010אני 171 שוקלת 86 קילו שנה וחודשיים אחרי לידה ונראית בהריון ..... לא מצליחה לעשות דיאטה בעברי כסטודנטית שקלתי 57 קילו מידה 36 והיום המצב אינו מאפשר ירידה אינני מצליחה לרזות ומתלבטת לגבי שאיבת שומן בניתוח או לייזר או המסה או טבעת או קיצור קיבה /שרוול האם מישהו יכול לומר לי מהההבדל בניהם ומה נראה לו הטוב ביותר עבורי . אני בריאה פיזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצאת בקריטריונים
שולה זק22/05/2010שלום סיגל
לפי הנתונים ה- BMI שלך הוא 29.4 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
עומדות בפנייך האופציות של פניה לדיאטנית לקבלת תפריט, שילוב פעילות גופנית והצטרפות לקבוצת תמיכה.
אם תקחי את הנושא ברצינות אני בטוחה שתגיעי להישגים.
אני חושבת שמוקדם בשבילך לחשוב על שאיבת שומן, דבר שלעצמו מצריך דיאטה ושינוי הרגלי אכילה.
אני חושבת שהדרך הנכונה עבורך, להחליט שאת צריכה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ובהתאם למצוא לך את הדיאטנית המתאימה וכפי שאמרתי בשילוב ספורט ותמיכה קבוצתית את תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן איפרגן
סיגל22/05/2010אמא אני אוהבת אותך ואני אומרת שאת. אית רזה ונשארת רזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)