אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח
    ג'ולי
    23/05/2010

אני נותחתי ביום שישי 21.5.10 אצל ד"ר אבינוח ניתוח טבעת, סה"כ עבר טוב מאוד אפילו אין ממש כאבים ברוך השם. אבל לא מצליחה לישתות את המרק הוא מבקש שבוע ימים רק נוזלים כל סוגי המיצים למיניהם ומרק זך, שתיתי קצת אתמול וזהווווווו זה עושה לי בחילה נוראה והקאות. האם משהו זוכר שהירגיש כמוני? אני לא רעבה בסך הכל אבל קצת חלשה, האם אפשר לוותר על המרק ולנסות ליחיות בימים הקרובים רק על נוזלים רגילים צלולים? ביום שלישי לצערי כבר אחזור לעבודה כי אני עצמאית וממש אין לי בררה אבל מקווה שאחזיק מעמד. אשמח לישמוע תגובות, מתי היתחלטם עם מוצרי חלב וגבינות כי בעיקרון זה רק בשבוע השני לא ניראה לי אנושי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לשתות

שולה זק
    23/05/2010

שלום ג'ולי,
    את חייבת לשתות. לאט ולגימות קטנות.
    אם אינך יכולה לשתות, גשי בדחיפות לדר' אבינוח שיעשה לך צילום ושט קיבה ולבדוק את הסיבה שאינך יכולה לשתות.
    בלי שתיה את עלולה להגיע להתיבשות.
    מקווה שתחושי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתייה

ג'ולי
    23/05/2010

אני מיתנצלת לא היסברתי את עצמי נכון שתייה עוברת, אבל המרק מגעיל אותי, האם אם לא אשתה את המרק זה בסדר? אני היום נחלשת ומרגישה צורך לאכול משהו האם אפשר גבינה או מעט מעדן לפניי הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסות מזון נוזלי

שולה זק
    23/05/2010

אני שמחה לשמוע שאת כן שותה וזה בסדר.
    אם מגעיל אותך המרק משקיות תבשלי לך מרק עוף עם ירקות ותשתי רק את המרק.
    כמו כן את יכולה לנסות קצת ג'לי וקצת גבינת סקי. הרבה שתיה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי ממליץ לך לאכול

אוראל
    23/05/2010

התקופה הכי יפה שלי עם הטבעת הייתה בחודש הראשון ..
    תנסי לשתות כמו שנתנו לך בדף בלגימות קטנות כמו ששולה אמרה
    כי את תיתגעגעי לשבוע הזה .. הכל בראש שלך את בלי סגירה והכל עובר עדיין חלק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו