מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ייעוץחן24/05/2010
אני משורוולת כבר כ4.5 חודשים. טפו טפו טפו הכל טוב. ירדתי 25 ק"ג שזה בסדר אבל לא מעולה. אני לא מודאגת מקצב הירידה היות ואני למודת דיאטות משנים. אני תקועה על אותו משקל כבר תקופה לא קצרה ולמרות הספורט זה לא עוזר. כמו כן גם מערכת העיכול לא ממש חזרה לעצמה.
מה לעשות? יש משהו ספציפי שאפשר לאכול כדי לעזור לעצמי? לצערי אני לא יכולה להגיע לקבוצות תמיכה עקב השעות ואני מבואסת. בבקשה אם למישהו יש תשובה..
האם הדרך היחידה לבטל את תוצאות הניתוח זה רק ע"י אכילת מתוקים ומשקאות עתירי אנרגיה? אם אני אוכלת בכמויות קטנות מותר לי הכל? הכוונה כריכים וחלבונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מותר לך הכל
ליבי25/05/2010אבל את צריכה לדאוג לתזונה מסודרת.
פגישה או שתיים אצל דיאטנית לא דורשות הרבה שעות ומצד שני תהיה לך ביקורת ואינדיקציה לגבי מה כדאי ומה לא כדאי.
עוד טיפ, לשתות הרבה מים.
מקווה שאת לא מרבה בקפה.. זה לא בדיוק עוזר לירידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חן25/05/2010תודה ליבי על ההתייחסות. הייתי בגדול כמה פגישות אצל דיאטנית אבל מנסיון אישי בלי מעקב קבוע זה קשה. ולא אני לא שותה קפה בכלל. משום מה אחרי הניתוח לא מתחשק לי יותר. למה הוא מפריע לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)