מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום, שאלה חשובה עבורי!אביה26/05/2010
שלום לכולם:)
אני אחרי 5 חודשיים לאחר הניתוח....
המנתח הוא ד"ר מחגנ'ה המקסים!
אבל השאלה היא כזאות:
אני נעה ונדה כבר בערך שבועיים על אותו המשקל מדוע?
אז ככה וידויי חיי:)
שקלתי כ- 156.5 קילו
וכרגע אני נעה בין 119-ל-120 קילו....
מדוע נעצרתי?
היש בלמיה לגוף?
ושאלה נוספת....
לרדת בין 37 ל-36 קילו ב5 חודשים זה המון ידוע לי.....
השאלה היא מה עושים בכדי להתחיל להמשיך להוריד אתמה שנישאר:)
ובינינו, אני ניראת מעולה!
מישקלי לא ניראה לגופי!
אבל אני רוצה להיות רזה כמו כול אחת ואחד אחרת מאיתנו.....
בהצלחה:)
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
שולה זק26/05/2010אביה הישג נהדר להתגאות בו ואני משוכנעת שאת מודעת להישג האדיר ושעוד ידך נטויה.
אל חשש - לא נעצרת. הגוף שלך פשוט משתנה, מתרגל למצבו החדש.
לא תמיד מחוגי המשקל משקפים את המציאות. האם את עוסקת בפעילות גופנית?
הגוף שלנו מעצב עצמו מבחינת עודפים והיקפים, כך שאם תמשיכי בתזונה נכונה ושילוב פעילות גופנית , הירידה תמשיך בהדרגה.
אני מאוד ממליצה לפנות לדיאטנית. לקבל ממנה הנחיות ולבקר אותה לפחות פעם בחודש למעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביה
ריקי26/05/2010ברוכה הבאה אביה.אני ניכנסתי לניתוח שרוול לפני חודש וחצי בערך .שקלתי 106 קילו וירדתי עד היום 14 קילו שלפי דעתי זה ממש מעט. היום אני בעצירה גדולה ולפי דעתי אולי בגלל שאני סובלת מעצירויות.יש לי בעיה אם לקחת תרופות בשתיה או באבקה לעצירות קניתי וזה זרוק בבית.. לא מזמן גילו לי את החיידק הליקובקטר ואני לוקחת המון תרופות ואנטיביוטיקה שזה ממש מתיש אותי.אני בטוחה שהזמן יעשה את שלו ואנחנו נמשיך לרדת במשקל. עדיף לאט ולא למהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)