מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר אבינוח אליעזרRON26/05/2010
האם מישהו נותח על ידי ד"ר אבינוח אליעזר ניתוח קיצור קיבה ? היכן ומה ההתרשמות והתוצאה של הניתוח ?
תודה , רון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' אבינוח
שולה זק27/05/2010דר' אבינוח מנתח רק טבעות. הוא עובד בסורוקה ואסותא תל אביב.
ידוע כמומחה בתחומו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי אצל אבינוח
ג'ולי28/05/2010שלום רון נותחתי שישי שעבר 21.5 אצל אבינוח ניתוח טבעת באסותא ראשל"צ, הוא רופא טוב מאוד אם אתה מעוניין בטבעת בהחלט הוא הכתובת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמהו ,תותח על
שמואל30/05/2010לא ד"ר אלה שר הטבעות הגדול מכולם ,אנושי ,תומך ,לבבי ,מיקצועי ,אדם ורופא ענק
לא תצטער נהפוכו
הוא מנתח גם במדיקל הרצליה
שלוש שעות אחרי הניתוח אתה בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת לעשות שרוול אצל דר אבינוח
חני01/02/2015אני בת 40מעונינת לעשות שרוול אצל דר אבינוח רוצה לדעת ריך הוא ואם משהו עשה אצלו ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת לעשות שרוול אצל דר אבינוח - תגובה
שולה זק01/02/2015דר' אבינוח עושה רק ניתוחי טבעת
הוא אינו עושה ניתוחי שרוול או מעקף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אבינוח כן עושה שרוול אמרו לי
חני02/02/2015אני קבעתי תור לדר אבינוח ליום רביעי ונאמר לי שהוא עושה שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אבינוח כן עושה שרוול אמרו לי - תגובה
שולה זק14/02/2015הייתי ממליצה לבדוק היטב הנושא ולא להיות נתונה להשפעה חד צדדית לעבור ניתוח טבעת, כי בזה הוא מאמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)