יש לי שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    שיפי
    27/05/2010

קודם כל תודה לכל מי שענה לי.כאמור אני שבועיים וחצי לאחר ניתוח שרוול ואפשר לומר שהכאבים כמעט נעלמו ואני מרגישה טוב.עד לפני 3ימים סבלתי מהרגשה לא נעימה אחרי האוכל וכתבתי לפורום והוצע לי לאכול ממש לאט ומעט ובאמת ניסיתי את זה ואני מרגישה הרבה יותר טוב. רציתי לדעת מתי אפשר להתחיל לאכול אוכל מוצק כי כבר נמאס לי מהתזונה הרכה,ודבר שני מאד חסר לי ההנאה שבאכילה והשאילה שלי האם בעתיד אוכל לאכול למשל מנת עוף עם אורז?או מנת פלאפל? בקיצור אוכל נורמלי!!! האם הקיבה תהיה מסוגלת להכיל פיתה שלימה ובכלל האם אכילת לחם לא פוגעת בירידה במשקל? ועוד דבר אחד... נכנסתי לניתוח במשקל 100 קילו ,והיום לאחר שבועיים וחצי אני שוקלת 92 קילו. אני מרגישה שהירידה קצת איטית ודואגת שאולי לא אמשיך לרדת,האם אני סתם לחוצה...??? 

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד שיפי

שולה זק
    27/05/2010

ירדת יפה מאוד. כבר 8 קילו פחות.
    לפני הניתוח שכחתי לשלוח אותך למכולת השכונתית לקנות קצת ס ב ל נ ו ת......יקירתי אין הוקוס פוקוס. לא בירידה במשקל ואין קיצורי דרך. הכל יסתדר...ההנא מהאוכל, ההנאה מהחיים.
    אז נתחיל מהסוף...ירדת יפה מאוד. לא זכור לי ה BMI שלך. אל תשכחי שהגוף הוא מכונה שגם מווסת עצמו ומגן על מנגנוניו.
    ולשאר שאלותיך....בהדרגה תעברי לאוכל מוצק ורגיל. ואני בטוחה שגם עכשיו את נהנית מהאוכל ומכל ביס שאת מכניסה לפה. את חושבת שלאכול פיתה שלמה...זה הנאה של אוכל? בקרוב תוכלי לאכול עוף ואורז בכייף, ופלאפל (לא שזה מומלץ והכי בריא). אל תסתכלי על הכמויות לא זה מה שחשוב. חשוב שתוכלי לאכול הכל, קצת , להנות ולרדת במשקל. רצוי מאוד שתפני לדיאטנית ותקבלי ממנה תפריט ובשילוב פעילות גופנית קלילה תגיעי לתוצאות יפות. את בתחילת הדרך לשנות חשיבה, התנהלות, הרגלי אכילה, שבסופה תרדי במשקל ותהיי בריאה ומאושרת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

שיפי
    27/05/2010

תודה על תשובתך!
    האם הקיבולת של הקיבה אמור לגדול בשבועות הקרובים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו