מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדרך לשרוולאסנת30/05/2010
שלום לכולם,
אני כבר אחרי חודש כמעט של קראיה בפורום וקצת מרגישה שאני כבר מכירה את חלקכם.
אני בת 30 עם BMI של כמעט 50 והחלטתי לעשות ניתוח שרוול.
אני קצת עבודה איך להתחיל את התהליך?
נניח שהחלטתי שאני רוצה שד"ר אסנת רזיאל תנתח אותי, התקשרתי למוקד של מכבי ואמרו לי שאני לא יכולה לבחור את המנתח. מה זאת אומרת? שמי שבתורנות באותו היום מנתח אותי?
זה לא נשמע לי הגיוני... יש לי מכבי זהב ובאתר כתוב שאני יכולה לבחור כל בית חולים פרטי.
דיברתי עם מרכז מלבי ואמרו לי שזה יעלה לי בערך 15000 ש"ח.
אני מבינה שהתהליך מתחיל בבדיקות , הפניותמהרופאים והוועדה אבל מישהו יוכל להסביר לי
מה קורה לגבי העלויות, בחירת המנתח וכיו"ב.
מקווה שהייתי ברורה,
תדה רבה לכולכם ושולה במיוחד לך, אני קוראת את הדברים שלך ונדהמת על פעם מאורך הרוח והאכפתיות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קצת אבודה ולא עבודה
אסנת30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך גם..
כרמלה30/05/2010היי לך
אני גם שוקלת לעבוד ניתוח יום שלישי נפגשת עם ד"ר גירון באסותא חיפה לפי מה שהסביר לי עד כה ההשתתפות העצית היא 1000 ש"ח +4000 ש"ח משתלים... אהיה יותר חכמה ואוכל לעזור לך אחרי שאהיה השבוע בפגישה .
מאחלת לך בהצלחה ואתן לך חיזוקים וגם את לי
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת תהליך
שולה זק30/05/2010עד כמה שידוע לי דר' אסנת רזיאל עובדת רק עם ביטוחים פרטיים. יתכן ויש שינוי בנושא שלא ידוע לי.
כחברת מכבי את יכולה לפנות לאסותא ת"א/ראשון/חיפה ולברר מי מהרופאים מהקבל בתור הכי קצר.
תתחילי את התהליך.
חשוב ללכת לרופא שמנתח את כל סוגי הניתוחים ולקבל תמונה שלמה על הפן הניתוחי ויחד להחליט מה מתאים לך.
אם את מבולבלת. רוצה פרטים יותר ספציפיים. תתקשרי אלי ואשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
כרמלה01/06/2010היי
האם אוכל להתקשר אלייך לשאול מכמה שאלות קצת מבולבלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוזמנת
שולה זק01/06/2010ערב טוב כרמלה
את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסנת
עדי31/05/2010מה זה השטויות האלו, ברור שאת בוחרת את המנתח,
ממליצה לך להיפגש עם מי שיש לך המלצות עלין (אני ממליצה על מחאג'נה)
לאחר שיחה הכל התהבר לך..
אני מברכת אותך על הצעד, אומנם אני עדיין בראשית דרכי,
עוד יומיים חודש עם 11 קילו פחות..)
בהצלחה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול לחברי מכבי זהב - הסבר קצר
פרופ` אחמד מחג`נה01/06/2010מכבי זהב נותן לך הזכות להיות מנותחת בבית חולים פרטי כמו אסותא בעלות מנימלית. יש מספר רופאים שעובדים עם מכבי (כולל אותי) ובגלל ההסכם שלהם עם מכבי עלויות ניתוח שרוול באסותא מגיעים ל 5000 ש"ח. אם את בוחרת רופא שאינו עובד עם מכבי אלא יש לו הסכם עם המושלם העלות לניתוח תהיה יותר מזה. הניתוח בבית חולים ציבורי ללא השתתפות כספית והיא נעשית ע"י רופאים מנוסים שעוסקים בתחום
מברך אותך על החלטתך האמיצה והנכונה ושיהיה לך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)