ציפיות יש רק בכריות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ציפיות יש רק בכריות
    אושי
    01/06/2010

שלום לכולם!!
    ברשותכם מפרקת קצת מתח וקצת לחצים...
    מחר חוגגת יומהולדת 28 וביום שישי לבן שלי שנה.
    שנה כבר חלפה לה מאז הלידה ואני מרגישה שעבר לי פול זמן. הילד שלי גודל מול העיניים נהיה לגברון קטן ואני נשארת בשלי. ...שמנה...
    נזכרת בגודל הציפיות שלי מעצמי כאשר ילדתי את בני.
    הייתי בטוחה שאחזור לגזרה ולמשקל שהייתי ... שהטבעת תעשה את העבודה כמו שצריך... אך ציפיות יש רק בכריות... לצערי הרב התאכזבתי מהטבעת והיא את שלה כבר עשתה.השאירה את חותמה על קיבתי .
    היום אני 9 שבועות לאחר הניתוח מעט אופטימית מעט סקפטית וכבר אין לי ציפיות מכלום.
    משורוולת עם רקורד של טבעת 8 שנים ו50 ק"ג פחות, הריון ולידה לפני שנה...ועלייה של הק"ג שירדו בחזרה.
    משהו לא אמור להסתדר? להתאזן?בכל זאת עברה שנה...?בסהכ ירדתי 8.5 ק"ג עם חצי קילו שרוקד לו עולה יורד וחוזר חלילה.
    יש לי הרגשה שהשנה הזו לא הולכת להיות קלה ... לא מרגישה שאני בירח דבש...אפילו הדיאטנית של פרופ רובין נזהרת בעידודה כלפי הירידה שלי במשקל....
    יש לי הרגשה כאילו השרוול לא מתאים לי. "הקסם" שלו לא משפיע עלי.
    למיטב הבנתי פרופ רובין יצר לי שרוול מעט רחב בשל הוושט המורחבת וההדבקויות שנוצרו.
    האם יש מטובעים לשעבר אשר עברו ניתוח שני וחוו עצירה בירידה או בכלל העדר ירידה משמעותית?
    אשמח לכל תגובה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפיות יש רק בכריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    01/06/2010

משום מה הירידה בחולים לאחר הפיכת טבעת לשרוול היא טיפה יותר איטית מאלו עם שרוול ללא טבעת. מאחר וירדת הרבה לאחר הכנסת הטבעת ואם לא שנית את הרגלי אכילה ( ולא הפכת לאוכלת מתוק) השרוול אמור לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו