מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מרגישה צורך לשתף אתכם..חלי בוזגלו03/06/2010
ולשם שינוי.. אל תתעצבנו על החשיבה שלי...
אני כאמור 3 שבועות לאחר הניתוח..
היום אכלתי 2 פתית עם גבינה לבנה..
2!!!
שאני אמורה להתחיל לאכול דברים כאלה רק לאחר חודשיים..
שאני משתפת חברות שעברו את הניתוח.. הם בהלם..
טוענות שבהתחלה שלהן הן היו רק על נוזלים במהלך חודש+
אני חוששת שהקיבה שלי מתרחבת שוב..
אני מפחדת שלא ארזה אלא אשמין עם הדרך הזו..
ואז מה??
נותחתי לחינם?!
לכל המשורוולים למינהם..
אתם חושבים שמשהו לא בסדר איתי?
או שיש כאלה שעברו את הדרך הזו כמוני?
אשמח לתשובה..!
אני ב"סרטים" עם עצמיי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי בוקר טוב
שולה זק03/06/2010למה את חושבת שזה לא בסדר? אין אחד דומה לשני. בסדר גמור שאכלת פתית והרגשת טוב. חבר לעבודה עבר ניתוח שרוול שבוע לפני ליל הסדר ובליל הסדר אכל מעט מצה ושתה יין. לרגע לא חשב שזה לא בסדר וירד יופי במשקל.
אני חושבת שאת פיתחת פחד מהאכול וחוששת שכל מה שאת מכניסה לפה כבר משמין ומרחיב את הקיבה. זה לא כך. נהפוך הוא - בשביל לרדת במשקל ולהרגיש טוב, צריך לאכול ורצוי כל 3 שעות. שכחת לציין לנו גם משהו טוב....כמה ירדת במשקל במהלך 3 שבועות.
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שירדתי אחריי שבועיים
חלי בוזגלו03/06/2010אחריי שבועיים ההיתי בביקורת וירדתי 9 קילו..
יום שני יש לי שוב ביקורת.. ניראה כמה ירדתי במהלך חודש :)
אני רואה שיפור- ואנשים רואים..
שואפת ובענק לכיוון ה50 :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד חלי
שולה זק03/06/2010תעדכני....כולי סקרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי תתעורריייייייייייייייייייי
ריקי03/06/2010חלי מאמי להתעורר מתוקה. ושהחברות שלך ימשיכו להיות בהלםם קבוצתי. מה ניסגר איתך חליי. גם אני אכלתי פתית לאחר שבועיים .והיום אני לאחר חודש וחצי אוכלת כמעט הכל לפירוט בבקשה:ממולאים.חזה עוף.שניצל. כבד.קבב. ועוד הרבה דברים שלא חשבתי לאכול .אבל הכל מהכל ובקצת מתי שאני מרגישה שאני לא יכולה אז אני עוצרת. ואני יורדת במשקל יפה מאד. אני מציעה שלא תסתכלי מה החברות שלך אוכלות ואל תספרי להם מה את אוכלת. ותתחילי לאכול ולא לפחד .תפחדי מזה שלא תאכלי מה יקרה לך ולא כדאי לפרט.מאמיי את צריכה אותי לשיחה אז תאזרי אומץ ותצלצלי.0543934147.ל א כו ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
כרמלה03/06/2010כדאי באמת שתדברי עם ריקי לי מאוד עזרה אתמול ועודדה אותי ואני הולכת לניתוח עם כוחות שחבל על הזמן
בהצלחה ושיהיה לך היום קל יותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
sivan518003/06/2010היי חלי, לידיעתך, אני מנתוח שרוול בן שבועיים וחצי ו אתמול הייתי אצל דיאטנית שמתמחה בניתוחי משרוול והיא אמרה בפירוש שעכשיו כבר אפשר להתחיל לאכול 2-4 פתית עם קצת חומוס למעלה, ככה שזה בסדר גמור......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)