מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אשמח לעזרה מכם משורוולים יקרים..חלי בוזגלו05/06/2010
אני כמעט חודש אחריי הניתוח..
אין לי דיאטננית.. אין לי גם כח אלייה..
אשמח אם מישהו מכם יתן לי תפריט של מהלך יום..
אני אוכלת פתית.. והיא עוברת לי בסדר..
אתמול בערב ניסיתי חתיכת דג (פילה) אכלתי איזה 2 3 בביסים והוא עבר יופי..
מעדנים אני גם יכולה.. גם פירה..
לא שאני אוכלת.. אבל אני נותנת לכם דוגמא מה אני יכולה...
אשמח אם תיתנו לי תפריט יומי שאתם הצלחתם לאכול..
תודה מראש ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק05/06/2010תפריט מקבלים ממי שהוכשר להתאים תפריטים וזה לא אנחנו. אנחנו בדיוק כמוך, יכולים לכתוב מה אנחנו אוהבים, מה עושה לנו טוב, מה עובר ומה נתקע. זה עדיין לא "תפריט". תמצאי את המעט כח וגשי פעם אחת לדיאטנית, קבלי ממנה תפריט מאוזן עם כל המרכיבים וכל הארוחות ועל פי זה תשתדלי להתנהל. למשל - אני לא אוהבת דגים ולא אוכלת דגים, כך שאם אקבל תפריט עם דגים זה ממש לא יהיה לעניין. אבל איש מקצוע יתאים לי תחליף למרכיבי המזון שבדגים.
אנא קחי עצמך קצת יותר ברצינות ותסמכי על היכולות שלך.
בתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי משהוא נוסף וחשוב בקשר לתפריט
שולה זק05/06/2010בהמשך לדברי על התאמת תפריט, אל תשכחי שיש אנשים סוכרתיים שחייבים תפריט מיוחד.כמו כן בעלי כולסטרול או רגישויות לסוגי מזון שונים, כל זה אני מעלה על מנת לחדד את הצורך לפנות לדיאטנית ובעזרתה להתאים תפריט נכון ומתאים, על מנת להצליח במהלך שעשית ולא רק לרדת במשקל, אלא גם להיות ברחאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת כמו מעין חודדה זאת את?
שמן בדימוס11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי היא לא מעיין חודדה
אוראל12/06/2010אבל היא דומה לה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי...
תהל12/06/2010בוקר טוב!
מדברייך אכן נשמע שאת חווה תקופה לא פשוטה, בעיקר מבחינה רגשית.
אני מציעה לך לצאת מהמקום של "לא טוב לי", כי כשנכנסים לשם קשה מאד לצאת ונראה שאת בדרך לשם.
עברת ניתוח מדהים שמעמיד אותך להתמודד מול אורך החיים הקודם שלך ומאמץ אותך להילחם בשומן ולחיות חיים טובים,בריאים ואולי גם מאושרים (בעיניי, זה בטוח!!!)... הניתוח הזה הוא מתנה... ובשלב זה מותר לך לא להיות מרוצה, וזה בסדר... דווקא מהקושי הזה את צריכה לצמוח ולתעל את ההתמודדות למקום טוב של "כיף לי", "אני בדרך הנכונה".
את כבר אחרי הניתוח, להיות מתוסכלת וממורמרת לא יעזור לך!!! תצאי מכאן מחוזקת למקומות חדשים. אני אומרת שרצוי שתלכי לדיאטנית, לביקורות, תעזרי לעצמך ואל תטיחי אשמות בסובבייך ובטוח שלא בגורמים המקצועיים שכ"כ עזרו לך.
תעשי את השינוי המחשבתי ואז ההתנהגות והרוח יבואו לידי ביטוי!!
בהצלחה, תמיד כאן לעזרתך,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תהל
שולה זק12/06/2010בוקר טוב תהל
אני מקווה שחלי קוראת את כל החיזוקים והעידודים שהיא מקבלת ותנסה להפנים את הנאמר ולהתחיל ליישם זאת בחיי היום יום שלה.
יניב הוא דוגמא נהדרת לחלי - הוא עבר שרוול אחרי טבעת והאדם מאושר.
כולי תקווה שלא רחוק היום שחלי תהיה בין המעודדות את חלי להצלחה לחיים מאושרים ובריאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
ליאור12/06/2010כל הכבוד לך .
כיף לקרוא את היומן מסע שלך - .
אני יודע טוב מאוד איך משקל התחלתי גבוה עושה את המסע ארוך , אבל מבטיח לך שהדרך משתלמת.
תמשיך ככה .
עוד טיפ קטן שקיבלתי מהדיאטנית : עם הצלחת הקטנה כדאי לאכול גם בכפית קטנה ומזלג קטן - להבטיח ביסים קטנים ולעיסה טובה .
בהצלחה ושבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)