מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לא מצליחה לרזותעינת06/06/2010
שלושה שבועות אחרי הניתוח מרגישה נהדר ואוכלת מעט ומהכל מקפידה לאכול כל שלוש שעות ומשתדלת גם לשתות, אבל... לא מרזה!
בעשרה ימים האחרונים אני תקועה על השבעה וחצי ק"ג שירדתי כבר בהתחלה
די מאוכזבת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ניתוח עברת?
שולה זק06/06/2010שלום עינת,
ירידה של 7 קילוגרם הינה הישג יפה. לא ציינת איזה ניתוח עברת ומה היה ה BMI שלך.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט שמתאים לך. את אמנם אוכלת על פי הכללים, מעט, לאט וכל 3 שעות, אך יתכן שמה שאת אוכלת עתיר קלוריות ומונע ירידה במשקל. רצוי להתחיל לשלב פעילות גופנית.
בכל אופן את בתחילת הדרך ובטח שאין בשלב זה מקום לאכזבות, נהפוך הוא ההצלחה בדרך אליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין 7.5 ק"ג
עינת10/06/2010ב 14 לחודש (עוד 4 ימין) אני חוגגת חודש לניתוח לא מצטערת אבל עדיין מאוכזבת מההישג
שלמעשה השגתי בשבועיים ומאז אני תקועה!
עברתי ניתוח שרוול ב BMI 41 ונראה לי שלמימדים שלי זה מעט.
הדיאטנית אומרת שאני אוכלת בסדר
רציתי לשאול אם אכילה מהירה גורמת לעיכוב בירידה? זה משהו שאני עדיין לא מצליחה להתגבר עליו למרות הרצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת.
ריקי10/06/2010אני עד היום שאני אוכלת אני שוכחת שעברתי ניתוח ואני אוכלת מהר עד שהקיבה שלי מתחילה פתאום לכאוב לי ואז אני ניזכרת . לי בתור שמנה קשה ואני מאמינה שיקח לי עוד זמן להיתרגל לשרוול .בכל זאת אני רק חודשיים אחרי. גם לי היו בהתחלה עצירות. אני יגיד לך את האמת היום שאני אוכלת קצת יותר אני יורדת יפה מאד במשקל.את תיראי איך את תתחילי לרדת במשקל .בהצלחה מאמיי ולחשוב חיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
עינת10/06/2010כמה ירדת בחודש הראשון וכמה ירדת עד היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
ריקי10/06/2010עד היום ירדתי בערך 18 קילו בחודשים. מה שזכור לי שבחודש השני ירדתי יותר. והייתי 106 קילו וחצי.זה לא חשוב כל אחד זה אחרת. יש כאלה שיורדים בחודש הראשון הרבה ואחר כך יש עצירה.ויש כאלה שאחרת. לא צריך להסתכל צריך להמשיך הלאה. סך הכל את אחרי הניתוח ויש לך דרך ארוכה ויפה.בריאה ובסוף גם חטובה.תסתכלי קדימה . ותחשבי על זה שאת תלכי ותרזי ולא תשמיני . חיובי מאמיי רק חיובי.בהצלחה.אם תרצי לדבר אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק במצבך, אבל צריך סבלנות
עידית10/06/2010אני שלושה שבועות מהניתוח.
אחרי 10 ימים ירדתי 8 קילו, אתמול הייתי שוב אצל הדיאטנית ולא ירדתי כלום.
זה די מבאס, אבל ישר הזכרתי לעצמי מה המטרה וכמה אני מרגישה טוב עכשיו
והכי חשוב- כמה נילחמתי לפני הניתוח כדי לרדת 8 קילו ולא הצלחתי.
הדיאטנית מאוד עודדה אותי ואמרה שזה בסדר וטבעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידית הישג יפה
שולה זק10/06/20108 ק"ג בעשרה ימים....זה מבאס?? זה לא ירידה יפה?? אני חושבת שזה מדהים. מה קרה לכולם ....לאחרונה....אין אפשרות לרדת בחודש את כל המשקל העודף. רצוי לרדת במשקל באופן מבוקר, בליווי דיאטנית ולא באופן דרסטי, דבר שעלול לגרום לחוסרים בגוף.
המשיכי בדרך הזו כל הכבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו ,לאן את הולכת 7 ק"ג זה יפה מא
שמואל07/06/2010זה יפה מאוד , לאט לאט
לא יעזור לך, את תרדי את מה שאת צריכה
ומה שכתבה לך שולה תבצעי בדחיפות
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה 7 קילו
יעל07/06/2010היי שלום לך !
גם אני באותו סיטואציה כמו שלך בדיוק, אני שבועיים וחצי אחרי הניתוח ומרגישה תקועה לא יורדת
ואוכלת בדיוק כול שלוש שע' .
דיברתי עם דיאטנית והיא אמרה שזה בסדר גמור זה מאוד יחסי למשקל שהיית לפני הניתוח.
לא להתייאש .................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עינתושש
ריקי07/06/2010הי עינת בוקר טוב חמודה. אז ככה קודם כל יפה על הירידה כמעט 8 קילו . שאני חושבת שזה יפה מאד . לפעמים יש עצירות .מה קורה עם היציאות שלך?.לא צריך להילחץ מכלום עדיף לאט מאשר מהר תאמיני לי. תהני מהאוכל לאט ובקצת ולשתות . ופתאום את תתחילי לראות איך את יורדת במשקל. לחשוב חיובי . ולא לבוא להגיד אוףף אני לא יורדת במשקל תגידי ירדתי 8 קילו ואני מצפה לרדת עוד.גם לי הייתה עצירה אין מה לעשות כולנו עוברים את זה. בהצלחההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט אבל בטוח
שולה זק10/06/2010שלום עינת. חדוב שאת יורדת. את לא בתחרות עם אף אחד. כל אחד והקצב שלו. אכילה מהירה יכולה לגרום לך לאי נוחות וכאבים. רצוי להתישב בסבלנות לארוחה, ללעוס היטב ולאכול לאט ובהנאה. אם הדיאטנית מרוצה ממך, סבבה. חשוב לא לאכול "שטויות". זה גורם לעצירה בירידה ולא עוזר לשינוי הרגלי אכילה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)