סדר בארון.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סדר בארון.
    ריקי
    07/06/2010

שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם. נעים מאד למי שלא מכיר אני ריקי ועשיתי ניתוח שרוול כמעט לפני חודשיים וירדתי כבר 16 קילו עם עצירות בדרך אבל לא דואגת .היום קמתי בבוקר והחלטתי לעשות סדר בארון. טוב אני לא מאמינה חצי ארון רוקנתי הכנתי חבילה גדולה לתרום . הגיע הזמן לעשות קניות חדשות ומידות קצת יותר קטנות אבל אני מחכה ל1.7 ליום נישואים שלי וביום הזה אנחנו באילת .אז מגיע לי קצת להיתפנק ולקנות לעצמי קצת דברים.סך הכל אני מרגישה טוב לאט לאט הביטחון מתחיל לחזור אלי .יש לי מידי פעם שיעול למי שזוכר שהיתלוננתי ממנו ולא ידעתי מה זה אז זה בסדר גילינו .השיעול שתופס אותי מידי פעם זה שיעול של חרדה . חרדות מדברים שעברתי בחיים . וגם עכשיו מהחיים החדשים של השרוול. אבל אתם יודעים לכל דבר יש טיפול וזה המזל שלנו. ולא צריך לחשוב על מה עברנו . צריך לחשוב על מה שאנחנו הולכים לעבור בחיים . שזה בריאות חדשה ונפש בריאה. אז בהצלחה לכולם.נ.ב תודה לשולה שתומכת ודואגת ועוזרת המון. ותודה לד"ר הנפלא שנימצא איתנו פה ועוזר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר בארון.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד לריקושששש

כרמלה
    07/06/2010

כל הכבוד ריקי חיזקי ואימצי אני מציעה למי שעוד לא דיבר עם ריקי שיעשה את זה בחורה מקסימה מלאת כוחות ואנרגיות חיוביות ממליצה עליה בחום,מיום היכרותי איתה בפורום הפכנו לחברות טובות טובות.
    בהצלחה מאמי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד ריקי

עדי
    08/06/2010

אני רוצה לחזק אותך על הירידה,
    כל הכבוד לך, תקני בגדים ותרגישי הכי טוב עם עצמך.
    הרבה הצלחה בהמשך - אני אוהבת את האופטימיות שלך...
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עדידושש

ריקי
    08/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו