מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סדר בארון.ריקי07/06/2010
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם. נעים מאד למי שלא מכיר אני ריקי ועשיתי ניתוח שרוול כמעט לפני חודשיים וירדתי כבר 16 קילו עם עצירות בדרך אבל לא דואגת .היום קמתי בבוקר והחלטתי לעשות סדר בארון. טוב אני לא מאמינה חצי ארון רוקנתי הכנתי חבילה גדולה לתרום . הגיע הזמן לעשות קניות חדשות ומידות קצת יותר קטנות אבל אני מחכה ל1.7 ליום נישואים שלי וביום הזה אנחנו באילת .אז מגיע לי קצת להיתפנק ולקנות לעצמי קצת דברים.סך הכל אני מרגישה טוב לאט לאט הביטחון מתחיל לחזור אלי .יש לי מידי פעם שיעול למי שזוכר שהיתלוננתי ממנו ולא ידעתי מה זה אז זה בסדר גילינו .השיעול שתופס אותי מידי פעם זה שיעול של חרדה . חרדות מדברים שעברתי בחיים . וגם עכשיו מהחיים החדשים של השרוול. אבל אתם יודעים לכל דבר יש טיפול וזה המזל שלנו. ולא צריך לחשוב על מה עברנו . צריך לחשוב על מה שאנחנו הולכים לעבור בחיים . שזה בריאות חדשה ונפש בריאה. אז בהצלחה לכולם.נ.ב תודה לשולה שתומכת ודואגת ועוזרת המון. ותודה לד"ר הנפלא שנימצא איתנו פה ועוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לריקושששש
כרמלה07/06/2010כל הכבוד ריקי חיזקי ואימצי אני מציעה למי שעוד לא דיבר עם ריקי שיעשה את זה בחורה מקסימה מלאת כוחות ואנרגיות חיוביות ממליצה עליה בחום,מיום היכרותי איתה בפורום הפכנו לחברות טובות טובות.
בהצלחה מאמי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ריקי
עדי08/06/2010אני רוצה לחזק אותך על הירידה,
כל הכבוד לך, תקני בגדים ותרגישי הכי טוב עם עצמך.
הרבה הצלחה בהמשך - אני אוהבת את האופטימיות שלך...
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדידושש
ריקי08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)