מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאוכזבת נורא מהניתוח.. אוף :(חלי בוזגלו07/06/2010
עשיתי ניתוח שרוול ב12-5-2010..
ב10 ימים שלאחר הניתוח ירדתי 8 קילו..
והיום הייתי בביקורת לאחר הניתוח שזה אומר מאז ה10 ימים עברו עוד שבועיים.. וירדתי סה"כ 3 קילו בשבועיים!
זה מתסססססכל אותי..
בכמעט חודש ירדתי רק 11 קילו.. בזמן שכולם מרזים את ה20-30 קילו בחודש הראשון..
אוףףף אני כל כך מצטערת... ציפיתי ליותר.. ולא קיבלתי זאת...
אני מצטערת על הניתוח הזה.. נורא נורא מצטערת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי ,אני לא יודעת מהיכן שאבת
עידית07/06/2010את המידע שיורדים 20-30 קילו בחודש הראשון.
זה ממש לא נכון.
קצת סבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו חלי כ"כ לא נכון אבל מוכר
יונתן07/06/2010גם אני חשבתי אותו דבר.
אבל זה ממש לא נכון.
אמרו לי שהשאיפה אמורה להיות עד 10 ק"ג!
ואת ממש לא אמורה לעשות חשבונות כל עוד הירידה היא מעל שני קילו..
ממש לא...
אני מאחל לך להרגיש טואוב!
ולא לשכוח לסגור בעקביות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם שרוול יקירי.. אין מה לסגור..
חלי בוזגלו07/06/2010אולי עכשיו תגיב אחרת..
מישהי שעשתה טבעת אמרה לי שרזתה 10 קילו בשבוע הראשון..
אתה קולט??
10 קילו בשבוע..
למה אני עם שרוול שיותר מרזים לא רזיתי ככה :(
אוווווווווווווווווווווווווווף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתחיל להיות הגיוניים
שולה זק07/06/2010הירידה במשקל היא יחסית ל-.BMI. הרי אדם עם מסת גוף 40 ירד יותר בתחילת הדרך ממשהו עם מסת גוף 35.
אני הייתי BMI 56.8 - שקלתי 133 קילו על גובה 153 סנט' וירדתי 30 קילו ב- 5 חודשים. כל זאת בליווי דיאטנית ושילוב פעילות גופנית. היום, כמעט 9 שנים לאחר הניתוח השלתי 70 בהדרגה קילוגרמים, אוכלת באופן מבוקר, פעילה גופנית ומרגישה נהדר. המטרה חלי, לרדת במשקל באופן בריא, לשנות הרגלי אכילה ולהסתגל לאורח חיים שהאוכל הוא לא מרכז העניינים. יש פתגם האומר "החיפזון מהשטן" - כך גם לגבי ירידה מהירה ודרסטית במשקל. יורדים מהר ועולים כפליים מהר. כל השיטות האלה של "זבנג וגמרנו" כבר מאחוריך. את עכשיו מנותחת שרוול. "משורוולת" בשפת העם :). ניתוח יציב וטוב שכל שכל שנדרש ממך זה לחייך אל עצמך כל בוקר ולצאת ליום רגיל של עבודה ופעילות. לאכול כל כמה שעות, קצת ולאט ולהרבות בשתיה בין הארוחות.. תאמיני לי שאלפי מנותחי שרוול, טבעת ומעקף חיים באושר כל יום עם המציאות החדשה - רזים ובריאים.
יום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי אתם מתנהגים כמו כת
עופר09/06/2010חבריה מה קורה פה?
מעזה גברת לא לקחת חלק באופוריה הכללית ולקטר על השרוול ועל החיים בכלל. וזה מותר. זה רק מוסיף אמינות לפורום. אתם מגיבים כמו כת שאוהבת את כל מאמיניה ודוחה את הספקנים.
ובאשר אלי..
האם מישהו מכיר את ד"ר מטר? אני בוחר בו כמנתח. מומלץ?
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מפונקת!!!!
שמואל08/06/2010הורדת 11 ק"ג ואת לא מרוצה ? מה עשו לך ניתוח להורדת שומן? גברתי את מפונקת ואת כנירא עשית את הניתוח על מנת להראות טוב ולא בשביל הבריאות .
הניתוח שעשית הוא לבריאותך וזה הכי חשוב .
ירידה במשקל תלויה בהרבה מאוד פרמטרים והפרמטר החשוב הוא הסבלנות .
מהיכן שמעת שיורדים בכל יום ק"ג אחד ? ??????? בהתחלה הגוף לא מבין מה קורה איתו לכן הוא מאבד חלק מהנוזלים בגוף שזה 6 או 7 ליטר ורק לאחר מכן מתחילים להוריד .
סבלנות והמון פעילות גופנית ואני בטוח שתוך שלושה חודשים את תורידי לפחות כ30 ק"ג ועם זה לא שינוי אז מהו שינוי?
דרך אגב , פנית לדיאטנית ?
יום ניפלא
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי המאוכזבת......
שולי08/06/2010היי חלי.....
לא ברור לי איך זה יכול להיות .......שירדת כ"כ יפה במשקל ובטווח זמן יחסית קצר ואת עדיין מקטרת.....את צריכה להבין שהגוף עובר תהליך....את לא בתחרות מול אף אחד.....תני לגוף ולראש לעכל מה בדיוק עובר עליו......
קצב הירידה הוא מאוד איניבידואלי....כל גוף והקצב שלו ומשקל ההתחלתי של כל אחד ואחת...
אתן לך דוגמא: אני עברתי את ניתוח השרוול לפני 4 חודשים ורזיתי עד כה 22 ק"ג.....להגיד לך שאני מאוכזבת.......ממש לאאאאאאא!!!!!
אני יודעת שאני בדרך הנכונה והבטוחה....והבריאה כמובן!!!
העיקר שאת בדרך הנכונה....ואת יורדת במשקל......יהיה אשר יהיה הקצב!!!! העיקר שאת לא בכיוון ההפוך!!! תתעודדי בחרת בדרך חדשה, בדרך בריאה ובטוחה......אני מבטיחה לך שתעלי על דרך המלך בסופו של דבר!!!
תתעודדי על ההישג המכובד שהשגת ועל כך שאת מצליחה ותצליחי לרדת בעתיד!!!!
אף אחד לא הבטיח לי קצב ירידה מסויים!!!
וישנם פעמים שאני תקועה ולא יורדת במשקל!!! אבל אני לא מתייאשת.....להפך אני גאה בדרך שבחרתי!!!!
אז תתעודדי.....תעכלי ותפנימי שאת בדרך חדשה!!! שזהו תהליך....אין כאן הוקוס פוקוס......ופשוט סבלנות........התוצאה תגיע ויהי מה!!!!!
שיהיה לך המשך יום נעים.......ובהצלחה......:-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נסגר איתך???????
עדי08/06/2010מה חשבת שהניתוח הוא קסם?
אני חודש וקצת אחרי 12 קילו פחות.
הממוצע בין 10-12 קילו בחודש.
אני לא כ"כ מבינה מאיפה הבאת את המידע הממש לא הגיוני הזה.
ותפסיקי כבר לרדוף אחרי עצמך וכל הזמן להצטער על הניתוח,
עשית- אין דרך חזרה וזה מה יש, תתחילי להנות מהתהליך וקצת פחות
להיות עסוקה בקיטורים.
תקראי את כל מה שרשמת כל החודש בפורום ותביני שאת לא מפסיקה לרחם על עצמך,
קחי את עצמך בידיים ותתחילי דרך חדשה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ריקי08/06/2010אני גם חושבת כמוךך. חלי כבר אמרתי לך מאמיי תתעוררי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)