מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח במימון פרטיג'ו08/06/2010
הי, אני בת 40, משקלי 77 קילו וגובה 155. אני סובלת מלחץ דם גבוה, טריגלצרידים גבוהים וגם סובלת מדיכאון ומטופלת. הצלחתי המון דיאטות ואני לא מצליחה לשמור מספיק זמן. אני מעונינת לעשות ניתוח קיצור קיבה על חשבוני אבל הBMI שלי נמוך מ-35. יש אפשרות לעשות במקום פרטי. אם כן, איפה, לא משנה האזור בארץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי
libby08/06/2010אני גם חודש וקצת אחרי ניתוח שרוול ורזיתי "רק" 11 קילו ואני די מרוצה מקצב הירידה, אני אוכלת טוב, מרגישה טוב ואין לי על מה לקטר.
יש לי שאלה אלייך:
תוך כמה זמן העלת את כל המשקל שלך?
אני מהמרת תוך כמה שנים...
אז למה את מצפה להוריד את הכל או לפחות את הרוב תוך חודש חודשיים?
תני לגוף שלך ולנפש שלך להתאושש מהניתוח.
כמו שמישהו אמר לי אחרי הניתוח (הייתי במצב דומה לשלך): את אחרי, קיבלת החלטה והיא נעשתה, אז מה שנשאר עכשיו זה: תקבלי את זה ותמשיכי הלאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק10/06/2010שלו ג'ו
ה- BMI שלך הוא 32 ואת אכן לא עומדת בקריטריונים לניתוח, כפי שציינת.
הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי. הכירורגים מנתחים על פי קריטאריונים אלה. אין לי מושג לגבי השוק הפרטי למי שלא עומד בקריטריונים.
ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, עוברים ניתוח ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. ללכת לדיאטנית, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. אני ממליצה שתקבלי החלטה שאת לוקחת ברצינות את הירידה במשקל והטיפול בהשמנה. נרשמת לקבוצת תמיכה, ומתנהלת על פי תפריט שדיאטנית תתאים לך. אני בטוחה שהתוצאות לא יאחרו לבוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)