ניתוח במימון פרטי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח במימון פרטי
    ג'ו
    08/06/2010

הי, אני בת 40, משקלי 77 קילו וגובה 155. אני סובלת מלחץ דם גבוה, טריגלצרידים גבוהים וגם סובלת מדיכאון ומטופלת. הצלחתי המון דיאטות ואני לא מצליחה לשמור מספיק זמן. אני מעונינת לעשות ניתוח קיצור קיבה על חשבוני אבל הBMI שלי נמוך מ-35. יש אפשרות לעשות במקום פרטי. אם כן, איפה, לא משנה האזור בארץ. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח במימון פרטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלי

libby
    08/06/2010

אני גם חודש וקצת אחרי ניתוח שרוול ורזיתי "רק" 11 קילו ואני די מרוצה מקצב הירידה, אני אוכלת טוב, מרגישה טוב ואין לי על מה לקטר.
    יש לי שאלה אלייך:
    תוך כמה זמן העלת את כל המשקל שלך?
    אני מהמרת תוך כמה שנים...
    אז למה את מצפה להוריד את הכל או לפחות את הרוב תוך חודש חודשיים?
    תני לגוף שלך ולנפש שלך להתאושש מהניתוח.

כמו שמישהו אמר לי אחרי הניתוח (הייתי במצב דומה לשלך): את אחרי, קיבלת החלטה והיא נעשתה, אז מה שנשאר עכשיו זה: תקבלי את זה ותמשיכי הלאה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים

שולה זק
    10/06/2010

שלו ג'ו
    ה- BMI שלך הוא 32 ואת אכן לא עומדת בקריטריונים לניתוח, כפי שציינת.
    הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי. הכירורגים מנתחים על פי קריטאריונים אלה. אין לי מושג לגבי השוק הפרטי למי שלא עומד בקריטריונים.
    ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, עוברים ניתוח ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. ללכת לדיאטנית, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. אני ממליצה שתקבלי החלטה שאת לוקחת ברצינות את הירידה במשקל והטיפול בהשמנה. נרשמת לקבוצת תמיכה, ומתנהלת על פי תפריט שדיאטנית תתאים לך. אני בטוחה שהתוצאות לא יאחרו לבוא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו