מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה בקשר לתזונהצנובר10/06/2010
אני 10 ימים אחרי ניתוח שרוול.
למעט בחילה קלה שהחלה לאחר כשבוע אני מרגיש בסך הכל בסדר, למרות שאני די חלש.
אני בשלב שאני אוכל הכל מרוסק בבלנדר.
שאלתי: האם מותר בשלב הזה לאכול עגבניה ברוסקת בפומפיה + מועברת דרך מסננת, יחד עם גבינה לבנה, האם מותר יוגורט ומלפפון מרוסק בבלנדר, והאם מותר לאכול ביצה באיזושהי צורה?
תודה לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
שולה זק10/06/2010שלום דור,
בהצלחה בדרכך החדשה. האם פנית לדיאטנית לקבלת תפריט. מאוד מומלץ, במיוחד המעקב בחודשים הראשונים אחרי הניתוח.
אתה יכול להתחיל לאכול דברים רכים ומרוסקים ולראות אין אתה מרגיש. אתה יכול לרסק ירקות ולערבב עם גבינה. כנ"ל אתה יכול גם להוסיף ביצה קשה. אל תשכח לשתות בין הארוחות.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
צנובר10/06/2010שולה תודה רבה. רק היום גיליתי את הפורום הזה, ואני מאד שמח למצוא כאן "אחים לנשק" אין לי ספק שזה עוזר מאד, אז תודה לכולכם.
ובקשר לדיאטנית, האם יש צורך לפנות לדיאטנית מיוחדת שמתמחה בדיאטות לאחר הניתוחים, או שכל דיאטנית תדע להנחות אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק10/06/2010איפה עברת את הניתוח? כמעט בכל מרכז יש היום דיאטנית לנושא א הניתוחים ויכולה לעזור בהתאמת תפריט. באם תיתקל בבעיה אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא אחים לנשק אנחנו תותחים
שמואל10/06/2010לנשק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דור
ריקי10/06/2010כולנו פה בשביל כולם.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)