שאלה בקשר לתזונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לתזונה
    צנובר
    10/06/2010

אני 10 ימים אחרי ניתוח שרוול.
    למעט בחילה קלה שהחלה לאחר כשבוע אני מרגיש בסך הכל בסדר, למרות שאני די חלש.
    אני בשלב שאני אוכל הכל מרוסק בבלנדר.
    שאלתי: האם מותר בשלב הזה לאכול עגבניה ברוסקת בפומפיה + מועברת דרך מסננת, יחד עם גבינה לבנה, האם מותר יוגורט ומלפפון מרוסק בבלנדר, והאם מותר לאכול ביצה באיזושהי צורה?

תודה לעונים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לתזונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט

שולה זק
    10/06/2010

שלום דור,
    בהצלחה בדרכך החדשה. האם פנית לדיאטנית לקבלת תפריט. מאוד מומלץ, במיוחד המעקב בחודשים הראשונים אחרי הניתוח.
    אתה יכול להתחיל לאכול דברים רכים ומרוסקים ולראות אין אתה מרגיש. אתה יכול לרסק ירקות ולערבב עם גבינה. כנ"ל אתה יכול גם להוסיף ביצה קשה. אל תשכח לשתות בין הארוחות.
    בתאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

צנובר
    10/06/2010

שולה תודה רבה. רק היום גיליתי את הפורום הזה, ואני מאד שמח למצוא כאן "אחים לנשק" אין לי ספק שזה עוזר מאד, אז תודה לכולכם.

ובקשר לדיאטנית, האם יש צורך לפנות לדיאטנית מיוחדת שמתמחה בדיאטות לאחר הניתוחים, או שכל דיאטנית תדע להנחות אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שולה זק
    10/06/2010

איפה עברת את הניתוח? כמעט בכל מרכז יש היום דיאטנית לנושא א הניתוחים ויכולה לעזור בהתאמת תפריט. באם תיתקל בבעיה אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא אחים לנשק אנחנו תותחים

שמואל
    10/06/2010

לנשק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דור

ריקי
    10/06/2010

כולנו פה בשביל כולם.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו