היי צריך עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי צריך עזרה
    sw
    10/06/2010

שבוע הבא יש לי תור לפסיכיאטר שזה בעצם השלב האחרון שנותר לי כדי שיאשרו לי את הניתוח
    השאלה היא מה לא להגיד לו כדי שלא יחליט שאנחנו צריכים להיפגש עוד כמה פעמים לפני שהוא מאשר?
    עוד שאלה עשיתי השבוע בדיקה ששתתי בה חומר מגעיל (בריום) ועשו לי סידרה של צילומים האם יש לכם מושג אם אני יצטרך לעשות גם גסרוסקופיה או שזה מספיק? לפי מה שהבנתי זו בדיוק אותה בדיקה רק בצורה פולשנית
    תודה רבה מראש
    נ.ב
    אני בקופת חולים מאוחדת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עידית
    10/06/2010

בד"כ הפגישה עם הפסיכאטר היא חד פעמית.המטרה שלו לבדוק אנו מודעים לניתוח והשלכותיו.
    שואלים קצת שאלות לגבי ניסיונות העבר, מסתכלים על הופעה( מסודרת או מרושלת)
    וכותבים דו"ח קצר.
    לדעתי הבדיקה שעשית מספיקה -צילום ושט קיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

שולה זק
    10/06/2010

הבדיקה שעשיתה היא ושט קיבה. תלוי במנתח אם יבקש גסטרוסקופיה. לדעתי זו בדיקה חשובה.
    רצוי אצל הפסיכיאטר להגיד את האמת. מה אתה חושב ומה אתה מרגיש. כה אתה מכין עצמך נפשית ולא רק פייזית לניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו