צרבת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צרבת
    חופית
    11/06/2010

אני עשיתי ניחוח שרוול ב7.6 ויש לי צרבות לפני הניתוך היו לי צרבות ולקחתי לוסק אם אני יכולה לקחת לוסק בשבוע הראשון לניתוח השמח לקבל תשובה תודה חופית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב

שולה זק
    11/06/2010

ברוך כניסתך למעגל המנותחים.
    את בתחילת הדרך, 3 ימים לאחר ניתוח. באם את סובלת מצרבות עליך לשאול את המנתח או רופא המשפחה מה את יכולה לקחת להקלה. ידוע לי שיש כדורי טומס למציצה ותבררי עם הרופא אם יש משהוא תואם לוסק בנוזל. יתכן ותוך יומיים הצרבות יחלשו או תוכלי לקחת לוסק.
    בהחלט רצוי ומומלץ לפנות למנתח לקבלת הנחיות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חופית

עינת
    11/06/2010

אני יצאתי מבי"ח עם הוראה של ד"ר מחג'נה לקחת לוסק פעם ביום לתקופה של חודש ימים
    כדאי שתסתכלי במכתב שחרור זה אמור להופיע שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני וזה עוזר!!!

עדי
    11/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות

יניב
    12/06/2010

גם אני יצאתי עם הוראה לקחת לוסק
    ולאחר שהצרבות החריפו אף קיבלתי הוראה בפורום מדר מחג'נה לקחת פעמיים ביום וזה עוזר מאוד

בפגישה האחרונה שלי עם דר מחג'נה הוא הסביר לי שבניתוח חותחים את השסתום בין הקיבה לתריסריון או משהו כזה בשביל לבצע השקה טובה בין השרוול לתריסריון ולכן הסיכוי לצרבות גבוה

אם זה המחיר אני מוכן לשלם אותו למרות שלא ידעתי על זה לפני הניתוח

אם תעיתי בהסבר אני אשמח אם ד"ר מחג'נה יתקן ויסביר שוב מה הן הסיבות לצרבות

בהצלחה
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות לאחר שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/06/2010

שלום חופית מזמן לא התראינו!!!
    צרבות לאחר הניתוח הינו דבר שכיח. יש צורך לקחת כדור LOSEC 20mg פעם ביום במידה והצרבות קלות ואם זה מציק לקחת שני כדורים. צריך לטחון את הכדור בכוס מים ולשתות אותו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו