מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה??אסתי12/06/2010
נותחתי ב7.6 שרוול,אני אוכלת 4 פעמים ביום ריוויון חצי כוס ,יש לי תחושה מלאה ,
ונותלת כדור למציצה של ויטמינים,הבעיה שלי שמהיום שנותחתי יש לי עצירות נוראית,
האם אני יכולה לקחת איזה תרופה ?
וכמה כוסות מים מומלץ לשתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה טיבטי נגד עצירות
לולה12/06/2010הי !
אמא שלי עשתה נתוח של טבעת.. אבל זה לא משנה גם לה יש אותה בעיה או היתה לה עצירות.
היא שותה תה איזה פעמיים ביום . זה תה טיבטי.. מוכרים אותם בבתי המרקחת וקופסה של יח' עולה בסביבות ה - 45 ש"ח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ושתיה
שולה זק12/06/2010רצוי לשתות כמה שיותר לפחות ליטר וחצי ביום. לגבי עצירות, דאי להתיעץ עם רופא המשפחה. יש תכשירים שונים בבתי טבע ובבתי המרקחת לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסתי
ליאור13/06/2010את שבוע אחרי ניתוח , כמעט ולא אוכלת , כך שתופעת העצירות בהחלט הגיונית.
אם העצירות לא ממש מפריעה ( כאבי בטן וכדומה ) אין צורך לעשות כלום : יציאה של פעם בכמה ימים היא בגדר נורמה ותשתפר כשתתחילי לאכול.
במידה ואת כן סובלת מזה מומלץ להשתשמש בדברים טבעיים : מי שזיפים וכדומה.
בנוסף לשאול את הרופא המנתח על מה ממליץ.
עד כמה שאני יודע התה הטיבטי ודומיו אינם מומלצים ובטח לא לאורך זמן כמו שתיארה פה משהי - הנזק יכול להיות גדול מהתועלת שלו ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)