שאלה??

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה??
    אסתי
    12/06/2010

נותחתי ב7.6 שרוול,אני אוכלת 4 פעמים ביום ריוויון חצי כוס ,יש לי תחושה מלאה ,
    ונותלת כדור למציצה של ויטמינים,הבעיה שלי שמהיום שנותחתי יש לי עצירות נוראית,
    האם אני יכולה לקחת איזה תרופה ?
    וכמה כוסות מים מומלץ לשתות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תה טיבטי נגד עצירות

לולה
    12/06/2010

הי !
    אמא שלי עשתה נתוח של טבעת.. אבל זה לא משנה גם לה יש אותה בעיה או היתה לה עצירות.
    היא שותה תה איזה פעמיים ביום . זה תה טיבטי.. מוכרים אותם בבתי המרקחת וקופסה של יח' עולה בסביבות ה - 45 ש"ח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות ושתיה

שולה זק
    12/06/2010

רצוי לשתות כמה שיותר לפחות ליטר וחצי ביום. לגבי עצירות, דאי להתיעץ עם רופא המשפחה. יש תכשירים שונים בבתי טבע ובבתי המרקחת לנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אסתי

ליאור
    13/06/2010

את שבוע אחרי ניתוח , כמעט ולא אוכלת , כך שתופעת העצירות בהחלט הגיונית.
    אם העצירות לא ממש מפריעה ( כאבי בטן וכדומה ) אין צורך לעשות כלום : יציאה של פעם בכמה ימים היא בגדר נורמה ותשתפר כשתתחילי לאכול.
    במידה ואת כן סובלת מזה מומלץ להשתשמש בדברים טבעיים : מי שזיפים וכדומה.
    בנוסף לשאול את הרופא המנתח על מה ממליץ.
    עד כמה שאני יודע התה הטיבטי ודומיו אינם מומלצים ובטח לא לאורך זמן כמו שתיארה פה משהי - הנזק יכול להיות גדול מהתועלת שלו ...
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו