מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברה ההתלהבות , מה עושים?לימור13/06/2010
היי לכולם
אני ארבעה חודשים בדיוק לאחר ניתוח שרוול באסותא אצל מחאג'נה , התחלתי 116 ק"ג והיום אני 94 בחישוב פשוט פחות 22 ק"ג (יש לציין שאני נראית עשרים קילו פחות ממה שאני שוקלת ), בהתחלה הייתה התלהבות מטורפת ואכלתי בדיוק לפי הספר והייתי המורה הכי טובה לחברותי שעשו את הניתוח בעקבותיי , הייתי הולכת לדיאטנית , הייתי הולכת ברגל , בקיצור ממש מחוננת , אני כבר חודש לא מצליחה לאכול מסודר ובריא כפי שאכלתי לפני כן לא עושה שום פעילות ספורטיבית, ממש לא מצליחה לאסוף את עצמי , יש לי ארבעה ילדים קטנים שהחודש כולם היו חולים ואני לא ישנה בלילות , אני עדיין בבית עם הקטן והארון והמקרר לא מפסיקים להיפתח ואני אוכלת רק שטויות כגון : חטיפים סוכריות פיצוחים ושוקולד , אני חייבת עזרה , מה עושים????????????????
תודה מראש
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה נשתנה????
שולה זק13/06/2010שלום לימור,
נתחיל מהסוף - גם לפני 4 חודשים היו לך 4 ילדים והתנאים הסביבתיים היו אותם תנאים.
כל הכבוד להישג היפה, על ההתנהלות הנכונה. מה שעובר עליך עכשיו זה מן רפיון כזה...קורה לכולנו. מאחר ולפנייך דוגמא אישית של הצלחה ושביעות רצון - שזו את כמובן. קחי עצמך בידיים (את רק 94 קילו חחחח) ותחזרי לאט לאט לתלם. תבדקי מה גרם לנפילה שלך. כיצד את יכולה למנוע את ההתדרדרות.
אישית אני מציעה להירשם לקבוצת תמיכה ולהמשיך במעקב אצל דיאטנית לפחות לעוד 3 עד 4 חודשים.
את יכולה גם להתקשר אלי. מוכנה להיות אוזן קשבת ותומכת, על מנת שתחזרי לסדר חיים בריא ותמשיכי בתהליך שינוי אורח החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
לימור13/06/2010היי שולה
האמת שאני כבר חודש פלוס בקבוצת תמיכה של חלי ממן בכרמיאל ועדיין עוד לא הצלחתי להיכנס לתלם אני אתקשר אלייך , תודה רבה על ההיענות המהירה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור
ריקי13/06/2010לימורושש ואיי איך אני זוכרת אותךך . שאני חשבתי על הניתוח והתחלתי להיכנס לפורום המקסים הזה את היית שם . היית שם ותמכת ועודדת. את כולם. ואפילו איחלת לי בהצלחה. אני רוצה שתחשבי תחשבי על זה שאת הולכת לרדת במשקל מה שלא יהיה . זה שיש לך ילדים שיהיו בריאים זה באמת לא קל . אבל זה לא אומר שהמקרר צריך להיפתח כל רגע והארון גם. תחשבי על עצמך וכמה את רוצה להיות יפה ובריאה . ותסתכלי על מה שאסור ותגידי לעצמך זה אסור לי . אני לא בעד זה שאפשר לטעום משוקולד למשל אם אני אתחיל אם השוקולד זה לא יגמר טוב החבילה תיגמר תוך 2 דקות אז אני מעדיפה לא להתחיל. אבל יש כאלה שחושבים שכן צריך לטעום חלילה אני לא שוללת .כל אחד והאופי שלו . אנחנו עשינו את הניתוח ועברנו תקופות לא קלות . תחשבי על מה שעברת . ותסתכלי במראה ותגידי לעצמך איזה יופי אני ניראת ככה . תתחילי לעשות ספורט תתחילי לדבר עם אנשים ותשתפי אותם בכל אשר את חושבת המקום פה הוא עזרה לכולנו לדעת איך להיתמודד אם כל מיני מצבים בחיי היום יום שלנו במיוחד לאחר הניתוח.ואני באמת חושבת שאת צריכה ללכת לסדנאות ולהמשיך אצל הדיאטנית ולא להפסיק..אשמח לשוחח איתך ומאחלת לך את כל הטוב בעולם . תהיי חזקה ולא להישבר .0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ריקי אני באמת אדבר איתך
לימור13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חייב להיפסק!
עדי13/06/2010לימור- הרבה בזכותך קודם כל עיניין הניתוח, נתת תמיכה, נתת ביטחון
וממש עצוב לי לראות את השקיעה. איפה האושר שלאחר הניתוח, איפה המוטיבציה שהיתה??
את חייבת להפסיק עם המתוקים האלו, יש לך מעצור פנימי של כמויות שאת חייבת להמשיך להשתמש בו.
אני מציעה שאולי תתחילי לרשום, אני מבקשת כל ערב להתקשר אליי עם מה אכלת באותו היום.
די! תאספי את עצמך...
נדבר...
הצלחה, עדי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)