מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גם אני קצת הגזמתי עם המתוק...תהל15/06/2010
כל כך רוצה שהמחסומים העצמיים האלו יבואו בטבעיות, וזה לא תמיד קורה.
כנראה אני צריכה לחזור לדקות הפחד שלפני הניתוח (נשמע סדיסטי :) כדי להיזכר וכמובן לחזור לתחושה שאחרי הניתוח כדי להעריך את ההליך שעברתי. אני כל כך רוצה להמשיך לרדת, ולשמר את המשקל.
שלא תבינו, אני אכן יורדת... אך הפיתויים מסביב קשים ולא תמיד אני מצליחה להישמר.
אשמח לשמוע מה הרגלי האכילה "המתוקים" שלכם...
יום טוב דל בקלוריות,
תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תהל
ריקי15/06/2010היי תהלוש. החיים קשים אם נעשה אותם קשים . אני זוכרת שלפני הניתוח לא הייתי נירדמת אם לא הייתי אוכלת 2 חפיסות של שוקולד שלמות ביום וזה עוד כלום לעומת העוגות והעוגיות שהייתי לא נעים לי להגיד בולעת ואוכלת במהירות שחס וחלילה מישהו אחר יגמור את זה.הייתי מכורה למתוק . פשוט שזה היה מגעיל כבר הייתי רואה את עצמי עוברת ליד מראה הייתי עוצמת עיניים ועוברת ממש ככה. הביטחון שלי ירד ל0. מה שאני עושה היום זה ככה:קודם כל אם רק באה לי מחשבה בראש על משהו מתוק אני ישר חושבת על איך שניראתי לפני הניתוח ואני אומרת לעצמי שזה פשוט אסור וזה מגעיל. למרות שיש כאלה שמצליחים לאכול 3 קוביות שוקולד וזה מספיק להם .לי זה לא מספיק אז אני מעדיפה לוותר. אני אוכלת פעם ואולי פעמיים בשבוע קצת גלידה ולא דיאט..יש את המולטיויטמין בסוכריות גילי בכל מיני טעמים שזה ממש מתוק וטעים כמו סוכריה ואפשר עד 4 ויותר ביום שזה בריא וטעים. אני יודעת שזה לא קל לנו . ותאמיני לי מתוק בשבילי זה היה הכל . אם אני מצליחה כולנו יכולים להצליח. ובואו לא נעשה את זה קשה .לחשוב קל וחיובי מאמיי.אני מאחל לך בהצלחה ואת תצליחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור15/06/2010אני פחות גיבור וגם די לא אוהב את רעיון ההמנעות :
אם את חייבת את המתוק - תעשי לי הקצבה יומית:
יש לנו "מסורת" בעבודה - ב4 אחה"צ קפה וטעמי מהמכונת ממתקים.
אז אני יודע שזה ה"תקציב" ומשתדל חוץ ממנו לא להסתובב סביב קופסת העוגיות בעבודה .
לשעות הערב בבית (עוד זמן מועד לפורענות ) דואג שיהיו קרטיבים במקפיא - קרטיב אחרי ארוחת הערב בדר"כ עושה יפה את העבודה .
לסיכום : לא צריך להיות הסטרי מכל עוגיה או חטיף שנכנס , אבל מצד שני לא להגזים.
אם את יודעת שקשה לך לעמוד בפיתויים - אל תכניסי אותם הבייתה , ואם כן אז בחבילות קטנות ( במבה אישית למשל 15 גרם או מיני טעמי... )
והכי חשוב - בסופו של דבר צריך לזכור שהירידה \ עליה במשקל היא פונקציה של מאזן בין מה שנכנס לבין מה שיוצא .אם את יודעת שהגזמת בהמלך היום תדאגי לעשות מספיק פעילות גופנית בערב לפצות ולאזן .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)