גם אני קצת הגזמתי עם המתוק...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גם אני קצת הגזמתי עם המתוק...
    תהל
    15/06/2010

כל כך רוצה שהמחסומים העצמיים האלו יבואו בטבעיות, וזה לא תמיד קורה.
    כנראה אני צריכה לחזור לדקות הפחד שלפני הניתוח (נשמע סדיסטי :) כדי להיזכר וכמובן לחזור לתחושה שאחרי הניתוח כדי להעריך את ההליך שעברתי. אני כל כך רוצה להמשיך לרדת, ולשמר את המשקל.
    שלא תבינו, אני אכן יורדת... אך הפיתויים מסביב קשים ולא תמיד אני מצליחה להישמר.
    אשמח לשמוע מה הרגלי האכילה "המתוקים" שלכם...
    יום טוב דל בקלוריות,
    תהל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי תהל

ריקי
    15/06/2010

היי תהלוש. החיים קשים אם נעשה אותם קשים . אני זוכרת שלפני הניתוח לא הייתי נירדמת אם לא הייתי אוכלת 2 חפיסות של שוקולד שלמות ביום וזה עוד כלום לעומת העוגות והעוגיות שהייתי לא נעים לי להגיד בולעת ואוכלת במהירות שחס וחלילה מישהו אחר יגמור את זה.הייתי מכורה למתוק . פשוט שזה היה מגעיל כבר הייתי רואה את עצמי עוברת ליד מראה הייתי עוצמת עיניים ועוברת ממש ככה. הביטחון שלי ירד ל0. מה שאני עושה היום זה ככה:קודם כל אם רק באה לי מחשבה בראש על משהו מתוק אני ישר חושבת על איך שניראתי לפני הניתוח ואני אומרת לעצמי שזה פשוט אסור וזה מגעיל. למרות שיש כאלה שמצליחים לאכול 3 קוביות שוקולד וזה מספיק להם .לי זה לא מספיק אז אני מעדיפה לוותר. אני אוכלת פעם ואולי פעמיים בשבוע קצת גלידה ולא דיאט..יש את המולטיויטמין בסוכריות גילי בכל מיני טעמים שזה ממש מתוק וטעים כמו סוכריה ואפשר עד 4 ויותר ביום שזה בריא וטעים. אני יודעת שזה לא קל לנו . ותאמיני לי מתוק בשבילי זה היה הכל . אם אני מצליחה כולנו יכולים להצליח. ובואו לא נעשה את זה קשה .לחשוב קל וחיובי מאמיי.אני מאחל לך בהצלחה ואת תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תהל

ליאור
    15/06/2010

אני פחות גיבור וגם די לא אוהב את רעיון ההמנעות :
    אם את חייבת את המתוק - תעשי לי הקצבה יומית:
    יש לנו "מסורת" בעבודה - ב4 אחה"צ קפה וטעמי מהמכונת ממתקים.
    אז אני יודע שזה ה"תקציב" ומשתדל חוץ ממנו לא להסתובב סביב קופסת העוגיות בעבודה .
    לשעות הערב בבית (עוד זמן מועד לפורענות ) דואג שיהיו קרטיבים במקפיא - קרטיב אחרי ארוחת הערב בדר"כ עושה יפה את העבודה .
    לסיכום : לא צריך להיות הסטרי מכל עוגיה או חטיף שנכנס , אבל מצד שני לא להגזים.
    אם את יודעת שקשה לך לעמוד בפיתויים - אל תכניסי אותם הבייתה , ואם כן אז בחבילות קטנות ( במבה אישית למשל 15 גרם או מיני טעמי... )
    והכי חשוב - בסופו של דבר צריך לזכור שהירידה \ עליה במשקל היא פונקציה של מאזן בין מה שנכנס לבין מה שיוצא .אם את יודעת שהגזמת בהמלך היום תדאגי לעשות מספיק פעילות גופנית בערב לפצות ולאזן .
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו