החלטתי... כמה שאלות...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החלטתי... כמה שאלות...
    טלי
    15/06/2010

שלום לכולם,

אני טלי. בת 36, אמא לשתי בנות, 9 ו -5.

אחרי לבטים רבים החלטתי שאני רוצה להצטרף למשפחת המשורוולים, ומצאתי את הפורום הנחמד שלכם, ואני קוראת בו מידי פעם.

רציתי לשאול האם מישהו נותח ע"י פרופ' רובין, והאם חברי קופ"ח מאוחדת, כמוני, יכולים להיות מנותחים על ידו? אופציה נוספת שאני שוקלת היא ד"ר פייגין.

אני כ"כ מקנאת בכם שאתם אחרי כל הפרוצדורות והכי חשוב - אחרי הניתוח. היום במקרה פגשתי מישהי שעברה גם את הניתוח הזה, והיא המליצה בחום.

יש לי חששות. בעיקר מפני שאני חד הורית, ולא מבחירה... אבל אני מדחיקה אותם. אשמח לקבל המלצות ותשובה בקשר לפרופ' רובין.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי... כמה שאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקנאה ולא מקנאת, כמובן...

טלי
    15/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טלי

שולה זק
    16/06/2010

ברצוני לציין בפנייך, כמו בפני כולם בכל הזדמנות. כל הכירורגים הם כירורגים בכירים, שהתמחו גם בתחום ניתוחי קיצור קיבה. כך שכל אחד ואחד מעולה. מה שצריך להנחות אותך זה לאן את מקבלת התחייבות של הקופה שלך ואיפה התור קצר יותר.
    אני מניחה שאת עומדת בקריטריונים של BMI ואינדיקציות לאישור הניתוח ע"י הקופה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שולה

טלי
    16/06/2010

האם את יודעת היכן התורים פחות עמוסים? היכן יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תורים

שולה זק
    16/06/2010

אין לי מידע מדוייק איפה התורים קצרים.
    שוב תלוי בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה ולפי זה תבררי את התורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו