מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- החלטתי... כמה שאלות...טלי15/06/2010
שלום לכולם,
אני טלי. בת 36, אמא לשתי בנות, 9 ו -5.
אחרי לבטים רבים החלטתי שאני רוצה להצטרף למשפחת המשורוולים, ומצאתי את הפורום הנחמד שלכם, ואני קוראת בו מידי פעם.
רציתי לשאול האם מישהו נותח ע"י פרופ' רובין, והאם חברי קופ"ח מאוחדת, כמוני, יכולים להיות מנותחים על ידו? אופציה נוספת שאני שוקלת היא ד"ר פייגין.
אני כ"כ מקנאת בכם שאתם אחרי כל הפרוצדורות והכי חשוב - אחרי הניתוח. היום במקרה פגשתי מישהי שעברה גם את הניתוח הזה, והיא המליצה בחום.
יש לי חששות. בעיקר מפני שאני חד הורית, ולא מבחירה... אבל אני מדחיקה אותם. אשמח לקבל המלצות ותשובה בקשר לפרופ' רובין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקנאה ולא מקנאת, כמובן...
טלי15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טלי
שולה זק16/06/2010ברצוני לציין בפנייך, כמו בפני כולם בכל הזדמנות. כל הכירורגים הם כירורגים בכירים, שהתמחו גם בתחום ניתוחי קיצור קיבה. כך שכל אחד ואחד מעולה. מה שצריך להנחות אותך זה לאן את מקבלת התחייבות של הקופה שלך ואיפה התור קצר יותר.
אני מניחה שאת עומדת בקריטריונים של BMI ואינדיקציות לאישור הניתוח ע"י הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שולה
טלי16/06/2010האם את יודעת היכן התורים פחות עמוסים? היכן יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתורים
שולה זק16/06/2010אין לי מידע מדוייק איפה התורים קצרים.
שוב תלוי בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה ולפי זה תבררי את התורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)