אני צריכה את עזרתכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני צריכה את עזרתכם
    נעמי קידר
    16/06/2010

שלום שולה,
    אני בת 63.8 נשואה כבר 41 שנה + 3 ילדים +5 נכדים, ועברה עלי שנה מאד קשה של דלקת מפרקים עם תרופות קשות של קורטיזון שהתחיל ב40 מג והיום 6 מג והיום אני מקבלת פעמיים בחודש HUMIRA, זו זריקה שממש מצילה אותי. אבל..השמנתי בשנה האחרונה 25 קג לאחר שכבר שקלתי 125 קג. אני פשוט לא יכולה לזוז, לא יכולה להכניס את הרגלים למכונית, נרדמת בשירותים, וכו.. הראומטולוג שלי הפנה אותי למח' השמנת יתר בביח' מאיר, והם מציעים לי את "השרוול" וכמובן לעבור את כל הבדיקות לפני נתוח. אני התלהבתי כי אני מחפשת דרך חיים חדשה, וכל הבית דואג שאני כבר אעשה משהו עם עצמי, אני מאד אוהבת הכל לאכול, אם זה מתוק ואם זה חריף ומלוח, האם אני יכולה לעבור כזו טראומה, איך אני חייבת להכין את עצמי? האם יש איזה צוות פסיכולוגי שעוזר לך לעבור הכל.
    אנא עזרו לי לעזור לעצמי , מה אני צריכה לשאול את הרופא המנתח.?
    בתודה,
    נעמי קידר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה את עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את בדרך הנכונה

שולה זק
    17/06/2010

נעמי שלום
    אני חושבת שזו הדרך הנכונה ללכת לכיוון ניתוח על מנת למנוע את המחלות הנלוות וכמובן שחלק מהן יעלמו לאחר הניתוח או יאוזנו.
    בבית חולים מאיר פועלת יחידת השמנה של דר' שוורץ ודר' פראן כמו כן, אם איני טועה יש שם דיאטניות ועובדות סוציאליות המלווים מנותחים. אני מציעה שתרימי טלפון ותנסי לקבוע תור אליהם. במקביל את יכולה ללכת לפסיכולוג או עובדת סוציאלית בקופה שלך.
    את מוזמנת להתקשר אלי . אני חושבת שאוכל לעזור לך עד לקבלת סעד מקצועי.
    יום טוב ולהשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעמי

ריקי
    17/06/2010

אז ככה. אמא שלי בת 50 פלוס עם חסימה בריאות וחמצן קבוע כבר המון שנים קורטיזון היא לוקחת המון. היא שמנה והגיעה ל120 קילו כמובן עם עזרה של האוכל. לפני יותר מ 10 שנים היא עברה ניתוח טבעת שאז הטבעת הייתה יותר מוצלחת מהיום . טבעת שאי אפשר לפתוח ולסגור. היום כולם ממליצים על השרוול כמובן שאם יש בעיות אחרות אז הרופאים מבינים ויודעים מה טוב לך. מה שרציתי בעיקר להסביר לך שאמא שלי עברה ביחד 2 ניתוחים גם הוציאו לה את כיס המרה ביחד עם הטבעת..היום היא ירדה 60 קילו פחות. היא ניראת מצויין . אני בטוחה שאם היא לא הייתה מעשנת כפייתית אז היא גם הייתה מרגישה יותר טוב.היא עשתה את הניתוח בשביל להיות בריאה. למרות שהיא יודעת שהרופאים אמרו לה שהיא לא יכולה לחיות הרבה אם היא תמשיך לעשן אבל לצערי לא עוזר כלום. טוב אם אני ימשיך לספר עליה אנחנו ניגמור בספרים מאד ארוכים. אז נעמי קחי יוזמה תעשי את הניתוח בעיקר בשביל הבריאות שלך ובשביל הנפש שתהיה יותר רגועה. כשמתחילים הכנות לניתוח יש רופאים שעוזרים ופסיכולוגים . את יכולה לדבר וכולם עוזרים לך ועונים לך על הכל. אז ממני אלייך אני מאחלת לך בהצלחה ותהיי חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתשומת לב!

נעמי קידר
    17/06/2010

לשולה וריקי,
    תודה להתייחסות שלכם, אני כל כך רוצה וחסרת בטחון ויודעת כמה שהילדים דואגים מה יהיה עם אמא שלא יודעת לסגור את הפה!
    בשבוע הבא אני מתחילה בדיקות, נקוה שהכל ילך מהר. שוב תודה לכם.
    נעמי.
    שולה אני אתקשר אליך, תודהץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צאי מהלחץ

שולה זק
    17/06/2010

באמת...לא סתם מליצי...אל תילחצי סתם. חשבי על השנה הבאה...איך הבריאות שלך תראה אחרת לגמרי. על המראה אני כבר לא מדברת זה "מס ערך מוסף". כולנו היינו בצד של "פה עובד שעות נוספות" והנה שינינו הרגלים, שינינו אורח חיים ואם תקראי כאן בפורום תראי כמה כולם מאושרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסית את או אי?

שמן בדימוס
    18/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערך מלווה את הניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/06/2010

צריכה להבין שהשמנה הינה מחלה כרונית, קשה וגורמת להרבה מחלות. בכל מרכז שמתעסק בניתוחים אלו יש מערך מתאים שמלווה את החולה לפני ואחרי הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו