את האמת מ"אחורי" הניתוח-לד"ר אחמד..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• את האמת מ"אחורי" הניתוח-לד"ר אחמד..
    ליבית
    02/11/2007

הוקסמתי את שעברת בדרכך והיגעת למקום של כבוד בבית-חולים.
    לי שאלה קצת שונה מהנשאלות כאן וברצוני תשובה כנה ואמיתית ובאם אפשר, תתייחס לתשובה כאילו נשאלת ע"י ביתך. אני עומדת לניתוח, עברתי את כל המבדקים הנדרשים, שלא היו רבים -אולטרסאונד בטן כבד..... בדיקת ראייה שגם הרופא הבודק לא הבין מדוע נשלחתי לזה,
    צילום ברכיים כי התלוננתי על כאבים ובצילום לא ניראה דבר חריג .לחץ דם תקין, אין סכרת ובדיקות דם כולן תקינות. אני בת 55 ואת כל הדייאטות עשיתי כמו אטקינס,חרמון שומרי משקל ועוד..
    אני לא זללנית מטבעי, לא בממתקים ונישנושים, במשפחה ישנה נטייה להשמנת יתר (בני משפחתי אוכלים יותר ממני ואני היא השמנה...)לא לוקחת תרופות כלל.
    שאלתי:
    נשלחתי לשיחה אצל פסיכיאטר ונמצאתי מתאימה לניתוח, לדבריו אני מבינה ואחראית לתוצאות. אם זאת הוסיף ואמר : (כמעט בלשונו) : "מדוע את צריכה יד מנתח????. את לא מבינה שכל מנתח מרוויח כסף בעבור כל ניתוח ?!" וזה הדליק אצלי אור אדום .........ולכן אני באמת רוצה תשובה כנה ואמיתית.
    גובהי 1.57 ומשקלי 91.
    1- מה דעתך? (דעתך חשובה לי)
    2-איזו טבעת חושב הינך שתתאים לי. ( מבינה שמעקף גורם לירידה יותר ממחצית משקל העודף ואם זאת גם "מדכא" תאבון.
    3-מה באשר לתוצאות הניתוחים אחרי שנים, האם אחוזי ההצלחה, שלא חזרו למישקלם גבוה?

אודה לך באם לשאלותי תשיב.
    ליבית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לליבית

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/11/2007

לליבית שלום
    לגבי השאלה שלך: הניתוח מבוצע בבית חולים ציבורי על כן את לא משלמת כלום. אני לא מרויח כסף מהניתוחים שאני מבצע
    לגבי איזה ניתוח את צריכה אוכל לקבוע רק לאחר פגישה עם הפציינט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו