מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה בבקשהאתי ק.17/06/2010
היי אני 17 יום אחרי ניתוח מעקף והבעיה שלי 5 ימים ללא יציאות אני יודעת שאסור לי כדורים לבלוע
הבעיה היתה גם לפני הניתוח ולקחתי כדורים והיה בסדר אני חושבת שכתוצאה מזה אני לא יורדת במשקל ואני תקועה במשקל אחרי הניתוח ירדתי 7 קילו בשבוע ואני תקועה במשקל לא יורדת ועולה 200 גרם בחמישה ימים האחרונים אני אוכלת בדיוק מה שכתוב בתפריט ובקושי אני אוכלת
השאלה שלי האם זה כתוצאה שאני לא עושה יציאות או שהגוף שלי נתקע במשקל. יש לי דיאטנית רק בתאריך 29.6 שזה עוד זמן האם יש למישהו פיתרון בשבילי אני היתיי לוקחת כדור עיכולקס שזה על בסיס טבעי אשמח לישמוע בהקדם ממני המיואשת אתי ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעצירות
שולה זק17/06/2010שלום לך,
חשוב מאוד שתהיה פעילות מעיים סדירה . את צריכה להרבות בשתיה ולאכול דברים שמזרזים פעילות מעיים.
אפשר בערב לאכול יוגורט ובבוקר לשתות מיץ שזיפים.
אני ממליצה ללכת לרופא המשפחה ולהתייעץ עימו בקשר לטיפול בעצירות. לפי דבריך סבלת מזהגם לפני הניתוח.
לגבי הירידה במשקל, תצטרכי להתיעץ עם הדיאטנית, יתכן ויש לשנות את הרכב התפריט. תרבי בשתיה , הקפידי לאכול כל 3 שעות כמויות קטנות ואני בטוחה שלאחר שישתרר לך "הפקק" תבוא גם הירידה במשקל.
אני מציינת שוב - חשוב שתגשי לרופא המשפחה לקבל טיפול, מאחר וסבלת מעצירויות גם לפני הניתוח. השתמשת ב"זרזים" וכרגע המעיים שלך עצלניים ללא התכשירים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעצירות
חופית18/06/2010היי אתי גם אני סבלתי מעצירות לפני הניתוח וגם עכשיו אבל כדי לשתחרר אני
מגרדת עגבניה וקצת שמן זית ואוכלת את זה וזה עוזרה מאוד מקווה שיעזור גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יעל18/06/2010היי לך !
לאחר שיחה עם דיאטנית היא המליצה לי
אקטביה + גרבר שזיפים אצלי זה עבד
עגבניה מרוסקת עם שמו זית לאכול אותה ( ללא הקליפה כמובן )
ואם ממש מתחיל לכאוב היא אמרה ללכת לבקש נרות גליצירין
אני מקווה שעזרתי
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות טובות
שולה זק18/06/2010תודה יעל.
נרות גליצרין הם פתרון מקומי. הנרות לא פותרים את הסיבה לעצירות ולא מונעים את הבעיה. הכוונה למנוע עצירות של כמה ימים ולהגיע למצב של פעילות מעיים סדירה יום יומית.
הרבה תלוי בתזונה זה נכון. מאחר ובעיית העצירויות היתה קיימת לפני הניתוח, רצוי וכדאי עכשיו לקבל טיפול בשילוב תזונה נכונה לפתרון הבעיה או למזעורה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יעל18/06/2010היי שולה ,
לגבי נרות גליצירין, אכן רשמתי רק במקרה של כאבים ...... וזו המלצה של הדיאטנית שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנויים בהרגלי יציאה
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010שוב. אין תקיעה בירידה במשקל למשך ימים ספורים. לגבי היציאות רואים לפעמים או עצירות או שלשולים. אם יש עצירות צריך לשתות הרבה יותר וניתן לקחת נירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)