ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה
    ויקי
    18/06/2010

שלום,

אני מעונינת לעשות ניתוח קיצור קיבה , לאחר ניסיונות כושלים רבים איני מצליחה להפחית ממשקלי.

עד לפני כשנתיים עמדתי ביעדים שהצבתי לעצמי והפחתתי כ-25 קילו ממשקלי ושמרתי על כך קרוב -8 שנים . לפני כשנתיים התגרשתי ועברתי זעזוע נפשי ועליתי במשקל בנוסך לעוד כמה דברים שעברתי.

היום אני מנסה לשקם עצמי אך נושא המשקל יתר מטריד אותי מכל ואיני מצליחה להתגבר עליו ולכן החלטתי להתייעץ בנוגע לניתוח - כלכלת וכדאיות.

תודה ,

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה

שולה זק
    18/06/2010

שלום ויקי.
    ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    אז לפני שאנחנו ניכנס לפרטים נוספים חשוב שתצייני את הגובה והמשקל שלך. על פיהם נמדד ה BMI (מסת הגוף), שמהווה אינדיקציה להתאמה לניתוח..
    BMI 35 - 40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה. BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
    באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך?
    נשמח לעזור בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנוי כוון

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/06/2010

אני מברך אותך על החלטתך ואשמח להיות לך לעזר
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו