מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירה בירידה אתי ק.אתי ק.19/06/2010
אני 18 יום לאחר ניתוח מעקף לאחר שבוע מהניתוח ירדתי 7 קילו ולפני הניתוח גם ירדתי כך שירדתי 12 קילו
אבל לאחר הירידה שלאחר הניתוח אני ניתקעתי במשקל ואפילו אני עולה כול פעם בין 100 גרם ל200 גרם אבל יש לי ירידה בהיקפים האם כך צריך להיות . ישש לי תור לדיאטנית רק עוד שבועיים
האם למישהו יש תשובה אני מיואשת מכיון ששמעתי שיורדים הרבה בחודש הראשון של הניתוח
מחכה לתשובה אתי ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
שולה זק19/06/2010זה שיש ירידה בהיקפים זה טוב מאוד. סימן שהגוף מעצב עצמו ולא תמיד זה בא לביטוי במחוגי המשקל..כבר פנית אלינו בנדון. יתכן שהתפריט שלך לא מתאים. האם את שותה מספיק? צריך להרבות בשתיה. מקווה שאת לא סובלת מעצירויות. עד שתגיעי לדיאטנית (ניסית להקדים את התור) נסי לבדוק מה את אוכלת במהלך היום. יתכן שהכמויות (הקטנות) שאת אוכלת עתירות שומן וקלוריות.
לרדת 12 קילו זה הישג יפה. אל תשכחי שהגוף שלנו מאזן עצמו ומווסת את הירידה.
בכל אופן בדקי את התפריט היומי שלך - מה את אוכלת ותרבי השתיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי מה את רוצה
עדי19/06/2010מתי פעם אחרונה ירדת 12 קילו או 7 קילו בשבועיים.
מה הלחץ, מי רודף אחרייך?
תמשיכי, תתמידי וזה יגיע, עברנו ניתוח לא עשינו קסם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
ריקי19/06/2010היי אתי .אני לעומת מי שאת אומרת כולם בקושי ירדתי בחודש הראשון.בחודש השני ירדתי יותר .כל אחד והגוף שלו.אל תסתכלי על אחרים. תסתכלי על עצמך .אני ירדתי בהתחלה מאד בהיקפים יותר מהמשקל .אני בטוחה שאת כמוני רצה כל יום לראות אם ירדת וכמה ולפעמים ניתקעים אין מה לעשות.להמשיך הלאה. רק חיובי מאמי.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתיאש
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010אל תתיאשי פשוט אל תשקלי כל יום. הירידה הינה אנדוידואלית. צריך סבלנות ובד"כ הכל מסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)