LOSEC

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• LOSEC
    ADI
    20/06/2010

מזמן לא הייתי פה, אז אתחיל בעדכון קצר...כבר חודשיים וחצי לאחר הניתוח, מרגישה מצוין ופחות 20 ק"ג..מי היה מאמין שאראה שוב על המשקל את המספר 77?! לא הייתי שם מגיל 14 בערך...

והשאלה שלי היא למשך כמה זמן עלי להמשיך לשתות לוסק? בשבוע שעבר שכחתי לשתות יום אחד והרגשתי ממש רע אפילו כשרק שתיתי מים...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LOSEC

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמוני כמוך

אהרון
    20/06/2010

בדיוק פירסמתי בקשת עזרה ייעוץ בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק

ריקי
    20/06/2010

לוסק מאד עוזר ולא לשכוח שהוא מגן על הקיבה שלנו. מה הבעיה להמשיך לשתות אותו ולא להפסיק. גם אנשים שלא עשו את הניתוח ולוקחים כדורים אחרים הכדור הזה הוא מצויין להגנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי

ליאור
    20/06/2010

קודם כל : ברכות על הדרך החדשה שלך , ואני גם עד שאת לא רק מרגישה מצויין אלא גם נראית ככה :-)
    בקשר לצרבות :
    אני לא לקחתי לוסק - אני לא טוב בלזכור לקחת על בסיס קבוע ( גם עם הויטמינים לא הצלחתי להתמיד יותר מחודשיים שלושה ) .
    אני משתמש בטאמס .יש את הקופסאות הגדולות שהכדורים שם גדולים יותר , ואני משתמש לפי צורך .
    גם היום ( תשעה חודשים אחרי הניתוח ) אני עדיין משתמש פעם ביומיים שלושה, אבל צריך לציין שגם לפני הניתוח היו לי צרבות כך שלא יודע אם זה קשור לניתוח .
    לאהרון - מכיוון שאתה כבר ניסית את הטאמס ולא ממש עזר לך כדאי להתייעץ עם הרופא .
    במקביל תבדוק אם יש מאכלים \ משקאות שגורמים לך יותר צרבת ואז אולי כדאי לשנות קצת את התפריט.
    תרגישו טוב
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק

שולה זק
    20/06/2010

הברכות והמחמאות כבר קיבלת ואני מצטרפת אליהם.
    לגבי לוסק ותחליפיו. רצוי להתייעץ עם רופא המשפחה, כמדומני שצריך לעשות הפסקה בנטילת התרופה ולעשות בדיקת דם.
    ניתן בהחלא להשתמש בטומס וכמו שליאור כתב לבדוק מה גורם לצרבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו