מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חייבת עזרה!!!!מיכל22/06/2010
לפני 10 שנים עשיתי ניתוח לקיצור קיבה הניתוח הצליח וירדתי כ50 קילו.
לפני שנתיים ילדיתי ושוב לפני שנה ילדתי ועליתי בצורה משמעותית 30 קילו מההריונות והלידה .
יש לי פגישה עם דוקטור אבינוח להתייעצות היום אני שוקלת 90 קילו וגוהי 1.67 אני מאוד חוששת להגיע למשקל שהייתי שהיה 120 קילו אני חוששת שהוא יסרב לנתח אותי האם יש החלטות שונות כאשר בוצע ניתוח או עדיין זה נטול לשיקול דעתו של הרופא כי אני במגמה להגיע למשקל שהייתי לפני 10 שנים ואני מתחליה לחשוש מאוד אנא עזרו לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שולה זק22/06/2010נתחיל לעשות "סדר בבלגן"
1. לפני 10 שנים עברת ניתוח . איזה? האם טבעת מתכווננת ?
2. אם התשובה חיובית ואת עם טבעת מתכווננת - אז צריך ללכת למנתח לעשות צילום ושט קיבה ולקראות מה מצב הטבעת ולהשמיש אותה.
3. לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 32.2 ואת לא עומדת בקריטריונים לקבלת אישור לניתוח חוזר/נוסף.
4. בהנחה שאת עם טבעת עדיין ולאחר בדיקת המנתח יתברר שיש להחליפה - ניתן לפנות לקופה בה את מבוטחת בצרוף מכתב מהכירורג ולבקש אישור.
אשמח לעזור בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)