מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה לקחת לבית החולים?לי22/06/2010
הי חברים,
מועדי מתקרב ואני מתחילה את ההתארגנות לקראת הניתוח שיהיה בע"ה בעוד כשבוע וחצי. (אמא'לה!).
רציתי לשאול את המשרוולים הותיקים,מה כדי לקחת לאישפוז?
אשמח להכוונה ע"מ שלא אקח דברים מיותרים או לא לקחת דברים שצריך.ההדרכה לקראת הניתוח מבחינה זו די לוקה בחסר מצד המוסד הרפואי
בתודה מראש
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
צנובר22/06/2010אני עברתי את ניתוח השרוול לפני 3 שבועות ככה שה"תיק" עדיין מאד טרי.
אני גם מניח שיש הבדל בין גברים לנשים בעניין הזה, ואולי גם בין בתי החולים (אני הייתי בחדר פרטי באסותא).
לקחתי:
2 טרנינגים (מיותר, לא נתנו לי ללבוש כלום חוץ מפיג'מה של בית חולים).
3 לבנים
כלי רחצה (ואיפור??)
נעלי בית (מאד חשוב)
זוג קרוקס ליציאה הביתה
נגן MP3
בסה"כ התיק שלי חזר כמעט כמו שנארז בבית, אז קחי מה שנראה לך שתצטרכי רק אל תגזימי שלא יהיה לך משקל עודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
לי23/06/2010זה דומה כמו להכין תיק לחדר לידה.אולי זו באמת לידה?
תודה על הטיפ
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו לידה גם צעד זה חיובי
שולה זק23/06/2010צדקת בהשוואה להכנת התיק.
כשאת הולכת ללידה זה מהלך חיובי ומשמח
כנ"ל המהלך שאת לפניו עכשיו.
הולכת ניתוח על מנת להבריא ממחלה (השמנה) ולהתחיל חיים חדשים (גם לידה זה חיים חדשים)
לכי לשלום ושובי אלינו בשלום .
מחכים לעדכונים "מחים" ממך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
רוזי23/06/2010לכי אם המון אהבה והרגשה ניפלאה תיק קטן כלי רחצה זה היום שלך בלבד חשיבה נכונה ביטחון והכי חשוב חזרי אלנו בריאה ושלמה בהצלחהההההההההההההההההההה כול שאלה אשמח אני אחרי 3 חודשים מהניתוח שרוואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי
לי24/06/2010כל הכבוד על הירידה, ממש מחמחם את הלב
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)