טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סיימתי את כל הבדיקות (סוף סוף) קבלתי אישור מהכירורג של הקופה (מאוחדת) ועכשיו אני ממתין לאישור הבקשה וטופס 17 הBMI שלי 40 בדיוק אני מקווה שלא יעשו לי בעיות זהו זה מתקרב. נ.ב יש למישהו מושג אם הקופה יכולה להגיד לי שהם מאשרים לי ניתוח אבל לא בבית חולים רמב"ם? ובדקתי מאוחדת עובדים מול בית חולים רמב"ם
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הקופה שלך עובדת עם רמב"ם אין סיבה שיסרבו לך. יש מצבים שקופה לא מאשרת טופס התחייבות, אם היא לא חתומה בהסכם עם אותו מרכז רפואי ציבורי או מרכז פרטי שהמטופל מבקש להגיע. אם אתה אומר שהקופה שלך מפנה לרמבם, לא אמורה להיות בעיה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר