מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קרית חייםזיוה טוג23/06/2010
שלום לכולם,
אני חודש ושבוע לאחר ניתוח שרוול, עשיתי את הניתוח בבי"ח כרמל ע"י הרופא המקסים ד"ר חזן.
ירדתי עד עכשיו 19 ק"ג ואני בעננים. פשוט נולדתי מחדש, אני מרגישה מצויין, מקבלת מחמאות כל הזמן.
אוכלת כמעט הכל, מוצקים, פירות, ירקות, קציצות, וירקות מבושלים. לא אוכלת לחם כלל, על מנת שלא יתפוס מקום של האוכל העיקרי. אוכלים מעט מאוד, וכמובן בצלוחיות קטנות.
לדוגמא קציצה אחת ו-2 כפות אורז/תופ"א/פסטה - זוהי ארוחת צהריים, בבקר לבן + 2 כפות גבינה.
ביניים חצי תפוח.
לא להאמין לכמויות הקטנות שאוכלים, אבל זוהי המטרה של הניתוח לעזור לנו השמנים לא לאכול
כמויות וללמוד לאכול לאט, ללעוס היטב ולא לאכול מתוקים.
אני ממליצה מאוד על הניתוח שמציל חיים, כמובן שהניתוח בשלב הראשון הוא לצורך בריאות אבל
בהמשך כמובן הינו גם לצורך הנפש, להראות יותר טוב ולהרגיש יותר טוב.
בשלב זה אני עדין לא קונה בגדים חדשים, אבל אתמול קניתי קישוטים שונים - לשיער, תכשיטים,
כלי איפור וכדומה. שפוט יש חשק יותר לקנות לעצמי, מה שלא עשיתי מספר שנים.
ושוב וכל מי שבדרך - בהצלחה, וממליצה בכל פה.
זיוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זיוה
שולה זק23/06/2010כייף לקרוא את דברייך.דברייך ממש מחממים את הלב .
כל משפט נכון ואמיתי וללא ספק יעזור להרבה מתלבטים ולממתינים לניתוח.
ארשה לעצמי להעתיק דבריך ולהעבירם לשאלות קבועות באתר.
בהצלחה בהמשך ונשמח לכל לעדכונים בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת ניתוח...
פרח2423/06/2010שלום לכולם...
אני בעוד 5 ימים ב"ה צריכה לעבור את הניתוח באסותא אצל ד"ר בשארה
מהניתוח אני לא מפחדת כמו מההרדמה... קצת מלחיץ.
מה צריך לקחת לבית חולים?
שאלה קצת אחרת...מה לובשים בזמן הניתוח :) אמאלההה
מה לגבי הסיכון מההרדמה??
:) יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
עדי23/06/2010קודם כל שיהיה בהצלחה, לגבי הפחד מההרדמה אני מבינה אותך מאוד,
תחשבי חיובי, חייב להיות בסדר!!!
את הניתוח את עוברת עם חלק בית חולים- מתחת ערומה לגמרי.
תביאי לעצמך לימים שאחרי בגדים נוחים מהבית, שתרגישי בנוח.
להיות אופטימית!!!
שוב בהצלחה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
שולה זק23/06/2010אם תקראי כאן ותראי כמה האנשים מאושרים שעברו את הניתח....תרי שכדאי להתמודד עם הפחד, החשש, הדאגה (שזה אנושי) אבל לחשוב על התוצאות...היום שאחרי.
אז שיהיה לך בהמון הצלחה.
תדאגי שאחרי הניתוח כשתצאי מבית החולים תהיי לבושה "חתיכית". בזמן האישפוז חדשוב שיהיה לך נוח. קחי משהו קליל איתך, במה שאת מרגישה נוח. כלי רחצה, קרמים, איפור קל וכו''''* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
חופית23/06/2010את צריכה לבוא לניתוח הכי קולית ותאמיני לי יעבור לך כמו גדולה אני עברתי את הניתוח ב7.6 ואני ממליצה בגדול אני שבועים אחרי וירדתי כבר 12 קילו ואם כול החששות זה שווה את זה אז בהצלחה
מי חופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)