הייי אני צריכה עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הייי אני צריכה עזרה
    רעות
    24/06/2010

בעוד חודש אני בע"ה עושה את הניתוח קיצור קיבה של הטבעת רציתי לשאול אם גם בזה יש תוצאות מהירות כמו שניתוח שרוול???? החלום שלי זה לרדת 20 קילו בחודש או חודשיים. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייי אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב רעות

שולה זק
    24/06/2010

במקרה זה אני מקווה "שחלומות לא יתגשמו" במקרה זה שלך.
    אין לי מושג מה ה BMI שלך, אבל 20 קילו בחודש - זה התאבדות לרדת.
    אנחנו עוברים את הניתוח על מנת לרדת במשקל באופן מבוקר ובריא ולא להרס עצמי ולגרום לקריסת מערכות.
    הייתי מציעה לך לקרוא קצת בקשר לניתוחי קיבה וללמוד את הנושא, במיוחד על ההתנהלות עם טבעת. את צריכה משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא שלך לאחר ניתוח טבעת על מנת להגיע להישגים באופן בריא ונכון.
    לאחר ניתוח קיצור קיבה צריך לפנות לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן המתאים לצרכים שלך, לאכול כל 3 שעות בערך, כמויות קטנות, ללעוס היטב ובין הארוחות לשתות כמה שיותר ולשלב פעילות גופנית על מנת לעצב את הגוף.
    בהצלחה
    אפשר לדעת למה בחרת בניתוח טבעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין דבר כזה גם לא לאחר ניתוח שרוול

שמואל
    24/06/2010

אני חושב שהדרישות שלך מוגזמות מאווד ,20 ק"ג בחודש ?????
    הגוף לא יסבול דבר כזה .
    בטוח שזה לא בריא .
    קחי אוויר , הרגילי את עצמך לתרבות אכילה שונה , התחלי לעשות ספורט ,אכילה מבוקרת , הפרדי מההרגל לפתוח את המקרר .
    אני לאחר ניתוח טבעת כחודש וחצי , מרוצה מאווד מהירידה ואני מאמין שתוך מספר חודשים אני מגיע למטרה שלי .
    צריך לציין שכל גוף מגיב אחרת .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ג'ולי
    26/06/2010

שלום רעות, אני בדיוק אחריי חודש מ ניתוח טבעת וירדתי 14 ק"ג, אני אוכלת קצת באמת, יותר גבינות, ירקות מאודים, מרק ירקות חזה עוף, והכל עם רטבים כי גם כשאני לא סגורה עדיין לא כל דבר עובר, אני לא נוגעת בבצקים, עוגות, אפילו ספגטי, ואורז ופתיתים לא ניכנסים אליי, אני ניפרדתי מהם יפה ליפניי חודש,תפוחי אדמה כן אוכל אם רוטב אם לא עובר, אלה הדברים שהביאו אותי לעלייה גדולה במישקל. אני שמחה על הניתוח הזה קודם כל כי זה צימצם לי בארוחות מאודדד, כולם מתחילים ליראות ירידה אני לא ממש אומרת לך את האמת, אבל אני אם bmi 40 שקלתי 103.5, וחצי כך שזה לא ירידה ממש משמעותית כדי ליראות, מבחינתי לא איכפת לי מה יראה המשקל עצם הסוויצ' בראש שזהו אני צריכה ליהיות רזזזזה זה מה שאני רוצה ואני ילחם ואשמור חזק, מה שתראה המראה והמידה בבגדים זה הקובע מבחינתי לא המיספרים.
    כל אחד יורד אחרת יכול להיות ש- 14 ק"ג יראו עלייך סוף הדרך מאשר עליי, אז זה באמת לא משנה.
    את בדרך הנכונה שיהיה בהצלחה , תספרי איך הולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון שתייה

ג'ולי
    26/06/2010

שכחתי להגיד שצריך המון מים לשתות לפחות 2 ליטר, תישתדלי פחות מוגזים ומיץ אבל זה לא נורא כל כך לישתות מהם אבל קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו