דבוק לי בראש

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דבוק לי בראש
    אור
    26/06/2010

הי ריקי אני קראתי לעצמי אור כי ראיתי אור בקצה המנהרה עברתי ניתוח שרוול לפני חודש בהצלחה בביקור הראשון שלי לפני שבוע לדיטניאית ולמרפאה ואחרי שקילה התבשרתי שירדתי 17 קילו במשך שבועיים יש לציין שאני עם bmi 67 חברים משפחה קרובים כולם אומרים לי שאני התחלתי לרזות אבל אני לא מרגיש את זה האם עדיין זה דבוק לי בראש שאני שמן ומתי זה יעבור תןדה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דבוק לי בראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד אור

שולה זק
    26/06/2010

אור 17 קילו בשבועיים זה הישג כביר. קשה לי לחשב את הגובה והמשקל שלך. BMI 67 - אתה ענק., אז כרגע 17 קילו הם כמו טיפה בים. אני מניחה שלאחר 6 שבועות לא רק מחוגי המשקל יחמיאו אלא גם הסביבה תתחיל להתפלא מהישגך הנאים.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כל הכבוד לך!!!!

כרמלה
    26/06/2010

כל הכבוד על הירידה היפה המשך כך!!1
    שולה סליחה,אך לא אומרים לאדם "ענק " אני קצת הייתי נפגעתתתתת!!
    צריך פירגוןןןןןןןןןן.
    אור המשך בדרכך המוצלחת וכל טוב מחזיקה לך אצבעות !!!!!!111
    שבוע טוב!!!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמלה

שולה זק
    26/06/2010

מקבלת את הערתך. וממש לא היתה לי כוונה לפגוע.
    אך אנחנו מעבר "להכחשה" ומעבר להתעלמות מהאמת. ואדם עם BMI 67 הוא לא גוזל - מה לעשות.
    ובאמת כל הכבוד לאור הוא בחר בדרך הנכונה ותוך זמן קצר יהיה "ענק" מבחינת ההישגים בירידה במשקל.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקרה

כרמלה
    26/06/2010

שיצליח בהמשך ויהיה לו רק טוב הכי חשוב בעולם !!! בכל זאת הנושא הזה רגיש ....אם לאור לא מפריע סבבה!!!
    בהצלחה רבה לך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

אור
    27/06/2010

תודה רבה לפרגון לשולה וריקי אני בטוח ששולה לא התכוונה לפגוע במילה ענק כי היו זמנים שהיא בעצמה היתה ענקית ושתתה מאותו באר שאני שותה עכשיו ממנו ומילה ענק היא לעומת מה ששמעתי ברחוב גן עדן ההתלחשיות והצחקוקים מאחורי הגב או המילים בפרצוף כמו דבה או גורילה גרמו לי חיי גיהנום מנעו ממני לצאת מהבית
    טוב מה שהיה היה ואני מנסה לשכוח אחרי הניתוח
    אגב גובהי הוא175 bmi 67
    שאלתי היא אני מרגיש סחרחורות מדי פעם איך אני אוכל להפחית מהסחרחורות האלו האם זה נגרם מחוסר נוזלים בגוף או מחוסר תזונה ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

שולה זק
    27/06/2010

אכן אור. הייתי 133 קילן פרוסים על 153 סנטימטר = 56.8 BMI - הייתי ענקית. וכמו שאמרת הליחשושים באוויר לא פסקו, אך בפנים נזהרו.
    כפי שאמרתי אתה כבר בשלב אחר בחיים - בדרך לשנות הכל.
    ולעניינינו - הסחרחורות יכלות להיות עוד ספיחים מהניתוח, אך חשוב לעקוב אחרי זה ואם ימשיכו, לרופא המטפל לבדיקת לחץ דם. אני מניחה שבקרוב הדיאטנית תפנה אותך לבדיקות דם.
    לא לשכוח לשתות הרבה זה חשוב מאוד. חשוב מאוד להמשיך במעקב של הדיאטנית בחודים הראשונים ולתהתחיל לשלב פעילות גופנית. יש יעזור גם לעיצוב הגוף וגם להרגשה הכללית שלך.
    שבוע טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אור קודם כל

כרמלה
    27/06/2010

שמי כרמלה ולא ריקי שנית אם לא מפריע לך המילה שנאמרה מקובל וגם האמת חבל שהגבתי ....
    בכל מקרה המשך חיים נפלאים לך.
    בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרמלה

שולה זק
    27/06/2010

נהפוך הוא - נהדר שהגבת. את יודעת שעם הרגשות ורגשות אי אפשר להתווכח. ולא אחת קורה שאנחנו מתכוונים לטוב והתוצאה לא תמיד לפי הכוונה ("כל הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות" חחח). אני האדם האחרון עלי אדמות שאפגע במשהוא, לפעמים כותבים ואומרים מכוונה טהורה וזה מתפרש אחרת.
    אני שמחה על כל מי שנכנס לפורום, כותב ומשתתף. גם ביקורת זה דבר חיובי ואין להתעלם ממנה.
    שבוע טוב לכולם והמשך יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כרמלה

אור
    27/06/2010

היי כרמלה סליחה שהתבלבלתי בשמךכנראה שאני גם יורד ממשקל הגוף והזיכרון
    כרמלה עצם מחשבתך על הרגשות של האחרים מוכיח כמה שאת אנושית ובן אדם על ההערה שנאמרה לי קודם קיבלתי את זה עם ראש פתוח זאת מציאות שלא מתכחשים ממנה וטוב שמזכירים לנו מדי פעם מאיפה באנו ולאן צריכים ללכת זה נותן קצת bush בחיים
    כשאת אומרת חבל שהגבתי עצוב לי כי יש אנשים לא מקבלים את ההערות עם ראש פתוח ולוקחים את זה באופן אישי ריגשי ומעליב אז אני חושב שמקומך שם בשבילם אז בבקשה תמשיכי להגיב
    תודה רבה כרמלה על הפירגון ואני מבטיח גם לרדת במשקל וגם לזכור את שמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אור.

ריקי
    27/06/2010

אור בקצה המנהרה משפט מקסים. ושם נפלא. קודם כל שיהיה לך בהצלחה . למרות שאנחנו עברנו את ניתוח הראש מרגיש שמן.אני ירדתי 21 קילו וניראת נהדר ומרגישה טוב עם כל המחמאות . אבל בנינו אני עוד מרגישה שמנה . אני עוד לפעמים שוכחת ובאה לאכול מהר ואופסס ניזכרת שאני לא יכולה לאכול מהר ופתאום כואב לי. זה המוח . למוח שלנו יקח עוד קצת זמן להבין שעברנו שינוי .אנחנו רגילים לאכול מהר והרבה לפני שיגמר אני בכל אופן. ולאט לאט נילמד את השרוול .ונכניס לראש שלנו שפתאום יש שינויים אחרים.ופתאום אנחנו לא יכולים לאכול בכמות של אז. מה שאני רוצה להגיד לך ליאור היקר אני מאמינה שככל שהזמן יעבור לך ואתה תיראה שתרגיש יותר טוב עם עצמך ותראה את המחמאות שתקבל פתאום. הכל יעבור בלי שתרגיש אתה תרד במשקל ותיראה יפה. ותוכל לעבור במראה מבלי להיתבייש כמו שאני הייתי.אור מאמי תחשוב חיובי ואם תגיד לעצמך יו מה יהיה יש לי סחרחורות מה אני יעשה. הכל בראש אור. תהיה חזק תעשה מה שאומרים לך. איך שאומרים תלך לפי הספר. אז אור היקר תצליח ואתה תצליח . ואל דאה המחשבות עוברות עם הזמן. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אור

כרמלה
    28/06/2010

מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך,זה בסדר לא נעלבתי רק סתם לא אהבתי את המילה ....
    מאחלת לעצמי ,לך ולכל האחרים שנצליח בתהליך ונוכל לצחוק על התקופה הזאת שהייתה ושהכול יהיה מאחורינו!!!
    בטוח שתזכור את שמי חסר לך שלא חחחחחחחחחחחח
    שולה הכול בסדר שתמיד נדע לפרגן ולתת מאהבתנו אחד לשני כי אני כזאת !!!!
    מאוד אוהבת ובעלת נתינה עצומה לכל אחד!!!
    בהצלחה בהמשך וכל טוב .
    המשך יום מקסים מקסים לכולנו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו