מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול עם BMI מעל 45פרופ` אחמד מחג`נה27/06/2010
לשולה שלום
אני עם BMI מעל 45 ורוצה לעבור את ניתוח השרוול.
ניגשתי לרופאת המשפחה שלי על מנת להתחיל את הפרוצדורה.
ונאמר לי בקופה שעדין לא חתמו עם רופא שעובד בשיטה זו.
רופאת המשפחה שלחה אותי לאולטרסאונד בטן ורופא כירוג
וביקשה שאני הגיעה אליה אחרי. ואז יראו איך להמשיך בתהליך.
אני בקופת חולים מאוחדת.
אם תוכלי להדריך אותי כיצד להמשיך את הפרוצדורה?
בתודה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק27/06/2010שלום אתי
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואת אזור המגורים שלך.
לאחר שאדע נתונים אלו, אוכל להיות לך לעזר לאן לפנות וכיצד לקדם הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי28/06/2010אני בקופת חולים מאוחדת בראשון לציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברר במרפאה
שולה זק28/06/2010עליך לברר במרפאת המרפאה לאן את מקבלת התחייבות. לאיזה בית חולים ציבורי ואו למרכזים פרטיים.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועד עומדת בהם.
לאחר שתוודעי במרפאה לאן את יכולה לקבל התחייבות של הקופה תוכלי לקבוע תור למנתח ולהתיעץ איתו.
אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופת חולים מאוחדת
רונית29/06/2010יש לך ביטוח משלים שיא או עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי30/06/2010יש לי ביטוח שיא של קופת חולים מאוחדת האם זה מספיק?
דבר נוסף הייתי אתמול אצל רופאת כירוג מטעם הקופה והוא שאל אותי למה אני רוצה לעבור את הניתוח. אמרתי לו שהנושא מאוד מפריע לי וחוץ מזה שראיתי אנשים שעשו את הניתוח קרובת משפחה ועוד מכר. ואז הוא אמר לי אז ראית רק את ההצלחות ולא ראית שגם יש אנשים שהניתוח לא הצליח. ויש סיבוכים כמו בעיות בוושת בעיות עיכול, דימומים פנימיים.
אמרתי שאני עוד שוקלת לגבי הניתוח אני יעבור את הבדיקות הנחוצות ולאחר מכן אני אגיע להחלטה.
מה קורה באמת בקשר לסיבוכים של הניתוח וכמה יש? האם ניתן לצפות את הסיבוכים לפני?
אני עברתי שני ניתוחים קיסריים. יש לי שני ילדים מקסימים שאני רוצה להמשיך ולהיות להם אמא ב-100% לא רוצה להיות חולה.
אשמח לקבל את תגובתכם. ואת עצתכם.
תודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי01/07/2010לשולה שלום
אשמח אם תוכלי להנחות אותי לגבי המשך.
הייתי אצל רופא כירוג והוא נתן לי לבצע צילום קיבה + וושת.
האם אני צריכה לגשת לפסיכאטר לפני שאני ניגשת להגיש את כל הטפסים לרופאה
או שאני ניגשת לרופאת המשפחה כדי לקבל הפנייה?
בתודה אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
רוזי04/07/2010אני גם במאוחדת עברתי את הניתוח בוולפסון אני אחרי 3 חודשים מאושרת מאוד הלך לי מהר ממה שחשבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנות לניתוח
שולה זק01/07/2010שלום אתי
ראשית לחשוב חיובי ולא רק על סיבוכים אלא על האושר אחרי....ותקראי את תגובת המנותחים בפורום.
כרגע מה שצריך להדאיג אותך, זה הסכנה של המצב שבו את נמצאת - השמנת יתר חולנית, הנזקים הבלתי הפיכים מהמחלות בעקבות ההשמנה.
האם היית אצל כירורג רגיל או כירורג בריאטרי - מנתח קיצור קיבה?
יש רשימת בדיקות שאת נדרשת לעשות בינהם כמו שכתבת ושט קיבה, אולטראסאונד בטן, לעיתים נדרשים גם לגסטרוסקופיה, בדיקת פסיכאטר, דיאטנית, בדיקות דן ושתן.
כדאי לעשות תור לגורמים מקצועיים כי לעיתים ההמתנה ארוכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי01/07/2010ההיתי אצל רופא כירוג רגיל. והוא נתן לי לבצע צילום קיבה + וושת.
ממזכירות הקופה לא הפנו אותי לכירוג ביאטרי אמרו לי לגשת לכל כירוג.
קבעתי כבר תור לצילום ותור לדיאטנית שאני צריכה אישור ממנה שאכן
ניסתי לעשות דיאטות.
האם אני צריכה הפניה מהרופאה לפסיכאטר או שלא צריך ?
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק01/07/2010אני ממליצה שתצלצלי לאסותא ת"א ותבררי אם עובדים עם מאוחדת, אם כן תבקשי לעשות תור לרופא כירורג בריאטרי שעושה ניתוחי קיצור קיבה.
את יכולה לברר גם באסותא בראשון איזה רופאים עובדים אצלהם שעושים את כל סוגי הניתוח טבעת, שרוול מעקף. דר' אבינוח עושה רק טבעת, כך שאין טעם שתקבעי אליו.
תצלצלי למוקד של הקופה שלכם ותעשי תור לפסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך גם הפנייה
שרה מ.04/07/2010שלום אתי
כחברת קופ"ח מאוחדת שגם אני בתהליך לקביעת תור לקיצור קיבה, אחד הקריטריונים שרופאת המוז בירושלים קבעה לעשות את רוב הבדיקות שנעשות לפני הניתוח על מנת לבדוק את הזכאות, וכדי לקבוע תור לפסיכיאטרית או כל בדיקה שהיא חייבים את ההפנייה של רופא המשפחה, לכן כדאי תוך כדי קביעת התורים שיהיו לך את כל ההפנייות לכל הבדיקות הדרושות.
בהצלחה,
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי06/07/2010לשולה שלום
התקשרתי לשני רופאים ביאטרים ד"ר פייגין אניה (התקשרתי למרפאה הפרטית) קבעו לי תור לאוקטובר להתייעצות. ולד"ר גוטין בבית חולים תל השומר בנובמבר גם להתייעצות.
אם התורים כל כך ארוכים להתייעצות אז איך זה כשמזמינים תור לניתוח.
ההיתי אצל כירוג בקופה והוא נתן לי לעשות צילום קיבה וושת. האם כדאי לי לעשות את הבדיקות עכשיו או לחכות עד להתייעצות?
יש לי תור לצילום, לפסיכאטר, ובדיקות דם בחודש הקרוב. האם לדחות את הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית06/07/2010עדיף שתעשי את כל הבדיקות לפני שאת הולכת להתייעצות עם הרופאים .
בהתייעצות הם ירצו לראות את הבדיקות וככה גם תחסכי זמן אחרי - יוכלו לקבוע לך תאריך ניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד חלי
ריקי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתך...
ליאור06/07/2010לדעתי בגלל הטיעונים שלך עדיף לתת טלפון מאשר לאשר מישהו שאת לא מכירה בכלל בפייסבוק :
מהפייסבוק אפשר להוציא עלייך מידע שלא בטוח שכל אחד צריך לדעת ( תחביבים , עבודה משפחה ) וכמובן דברים אישיים יותר - תמונות למשל .
ברור שפה כולנו אנשים טובים ונפלאים :-) , אבל חשוב להזהר!!!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנית אלי ליאור?
ריקי06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
תהל04/07/2010איזו התרגשות!!! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)