מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שתיה מוגזת ואלכוהול...ADI27/06/2010
כמה זמן לאחר השרוול ניתן לשתות מעט אלכוהול ומתי שתיה מוגזת? (כמו בירה או שמפניה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ושתיה מוגזת
שולה זק27/06/2010ראשית לא לשכוח שאלכוהול עתיר קלוריות.
שתיה מוגזת מנפחת.כחודש לאחר הניתוח ניתן לשתות מוגז, למרות שלא רצוי ולא מומלץ. סתם מנפח ולעיתים גורם לאי נוחות. לגבי אלכוהול אפשר לשתות מעט בארועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור27/06/2010אני חיכיתי משהו כמו 3 חודשים עד שניסית אלכוהול.
גם בירה ...
את המוגז כדאי לשתות ממש ממש לאט - לראות שלא מנפח לך את הבטן יותר מידי.
בקשר לאלכוהול:
קחי בחשבון שהגוף עלול להגיב שונה מאוד ממה שאת רגילה - יכול לעלות מהר מאוד לראש.
אני שהייתי שותה בכיף ליטר-שניים של בירה בערב הרגשתי אדמומיות בלחיים אחרי שליש :-)
שימי לב עם מי את נמצאת ובטח שאת לא צריכה לנהוג ( או לעוף ... )
תהני ולחיים
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחריי חודש שתיתי אלכוהול..
חלי בוזגלו28/06/2010בשלוק הראשון הכל היה מוזר.. ואפילו הרגשתי שורף בקיבה..
אבל לאחר מכן הכל היה בסדר וסגרתי את האירוע עם 2 כוסות וודקה-רדבול.. (שבאירועים הייתי עפה על 6-7 בשקט)
לגביי ה"סטלה" ניראה לי שאצלי הפעולה הייתה הפוכה חחח.. משום מה לא הרגשתי כלום (אבל אצל כל אחד זה שונה)
את יכולה לנסות לשתות לאט ובעדינות.. וכמובן שלפני כן אכלת משהו- אל תשתי על בטן ריקה..
עם ניתוח- בלי ניתוח לא טוב ולא בריא ( אני ברמנית לשעבר)
במידה ואת שותה וודקה-רדבול.. אז תפחיתי באלכוהול ותרבי במערבב.. (כגון: רדבול, אשכולות, רימונים, תפוזים וכו'...)
שיהיה בהצלחה..!
לגביי שתיה מוגזת.. אני לא יכולה לענות לך..אני אישית לא שותה שתיה מוגזת!
יום טוב שיהיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליייייייייייייייייייייי אהלן חמודה
שולה זק28/06/2010איזה כייף אמיתי לקרוא את דברייך.
את פשוט מקסימה ותודה על האינפורמציה והעזרה.
ספרי/שתפי/דווחי איך את מרגישה ואיך את מתקדמת.
אני מניחה שהתחברת עם "ידידך השרוול" - השלמת ואתם עכשיו חיים בהבנה והרמוניה חחחחח
בהצלחה חמודה ויום טוב.
שלחי בהזדמנות תמונות חדשות שנתלהב מיופייך ומהשגייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)