מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה הכוונה אמיתיתגילי30/06/2010
אני מעוניינת לעבור ניתוח להשמנת יתר, רק אני ממש לא יודעת במה לבחור, יש לי שתיי חברות שעברו ניתוח, אחת טבעת והשניה שרוול, כול אחת משבחת את הניתוח שלה, זו אם השרוול אומרת רק שרוול וחלילה לא טבעת, וזו אם הטבעת אומרת רק טבעת וחלילה לא שרוול, גם כאן בפורום כול מנותח משבח את הניתוח שלו ולא חלילה ניתוח אחר.שמעתי וקראתי כול מיני סכנות בשתיי הניתוחים. קבעתי התייעצות עם מנתחים שונים לגבי שתיי הניתוחים ושכמובן גם הם משבחים את סוג הניתוח שלהם.אני ממש בבלבלה רצינית אלא יודעת מה לעשות. הצילוווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
שולה זק30/06/2010אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, קיימות 3 אופציות: טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית (ללא פתיחת בטן) בהרדמה מלאה.
בניתוח טבעת צירך שיתוף פעולה מלא שלך ומשמעת עצמית רבה, כי ניתן לרמות בקלות את הטבעת. בניתוח טבעת את צריכה כל פעם לסגור או לפתוח את הטבעת. אם את אכלנית מתוק מראש לא מומלצת טבעת.
הניתוח המתאים היום למרבית המטופלים הוא שרוול. לגבי מעקף - זה במקרים של סוכרת והסטוריה רפואית.
אני ממליצה לגשת ליעוץ למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים. לקבל הסבר על כל ניתוח ולפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות אכילה - לבחור יחד את הניתוח שהכי מתאים לך.
נשמח לעזור גם בהמשך ואת יכולה ליצור קשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גילי
ליאור30/06/2010לכל אחד מ3 הניתוחים יתרונות מול ניתוחים אחרים .
את צריכה ללמוד ולקרוא על כל ניתוח כדי להחליט איזה יתאים לך יותר .
כדאי לשמוע ממנותחים למה החליטו ללכת על סוג הניתוח שהלכו ואם בדיעבד צדקו בבחירתם .
אני אישית בחרתי בניתוח שרוול כי לא רציתי את כל ההתעסקות עם הטבעת : פתיחה\סגירה שלה , המתנה אורכה לפני פתחיה\ סגירה , והכי הרתיע אותי נושא ההקאות - מנותחי טבעת מקיאים די הרבה ( כמנותח שרוול 10 חודשים לא הקאתי אפילו פעם אחת ) .
היתרון של הטבעת הוא שהוא הפיך ( כמובן שאפשר לראות בזה גם חיסרון ) ובעיקר הוא הכי"פשוט " והחלמה הכי מהירה .זה היה על קצה המזלג
כמובן שיש עוד המון בעד ונגד לכל ניתוח .
יש מנתחים שמנתחים את 3 סוגי הניתוח - כדאי לך להייעץ עם לפחות אחד כזה .
אם יהיו עוד שאלות - אשמח לעזור
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם ליאור ושולה
גילי01/07/2010אשמח לקבל המלצות עם שמות של מנתחים טובים בתחום הטבעת והשרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק01/07/2010כל המנתחים הם כירורגים בכירים בהתמחו בתחום הזה. כדאי לך לפנות למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח טבעת, שרוול, מעקף. ראשית עליך לברר בקופה שלך לאן את מקבל הפניה/התחייבות.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעונה על הקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה והתגובה המהירה.
גילי05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח "נתפר" לחולה
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010סוג הניתוח "נתפר" לחולה לאחר שיחה מעמיקה ולפי הרגחי אכילה, סוג האוכל ועוד. ניתוח אחד יכול להיות מצוין לחולה אחד ןלא לאחר.
יש צורך להפגש עם מנתח אשר מבצע את כל הניתוחים לקיצור קיבה, לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל סוג ולבדוק איזה ניתוח הכי מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)