צריכה הכוונה אמיתית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה הכוונה אמיתית
    גילי
    30/06/2010

אני מעוניינת לעבור ניתוח להשמנת יתר, רק אני ממש לא יודעת במה לבחור, יש לי שתיי חברות שעברו ניתוח, אחת טבעת והשניה שרוול, כול אחת משבחת את הניתוח שלה, זו אם השרוול אומרת רק שרוול וחלילה לא טבעת, וזו אם הטבעת אומרת רק טבעת וחלילה לא שרוול, גם כאן בפורום כול מנותח משבח את הניתוח שלו ולא חלילה ניתוח אחר.שמעתי וקראתי כול מיני סכנות בשתיי הניתוחים. קבעתי התייעצות עם מנתחים שונים לגבי שתיי הניתוחים ושכמובן גם הם משבחים את סוג הניתוח שלהם.אני ממש בבלבלה רצינית אלא יודעת מה לעשות. הצילוווו

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה הכוונה אמיתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גילי

שולה זק
    30/06/2010

אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, קיימות 3 אופציות: טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית (ללא פתיחת בטן) בהרדמה מלאה.
    בניתוח טבעת צירך שיתוף פעולה מלא שלך ומשמעת עצמית רבה, כי ניתן לרמות בקלות את הטבעת. בניתוח טבעת את צריכה כל פעם לסגור או לפתוח את הטבעת. אם את אכלנית מתוק מראש לא מומלצת טבעת.
    הניתוח המתאים היום למרבית המטופלים הוא שרוול. לגבי מעקף - זה במקרים של סוכרת והסטוריה רפואית.
    אני ממליצה לגשת ליעוץ למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים. לקבל הסבר על כל ניתוח ולפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות אכילה - לבחור יחד את הניתוח שהכי מתאים לך.
    נשמח לעזור גם בהמשך ואת יכולה ליצור קשר בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילי

ליאור
    30/06/2010

לכל אחד מ3 הניתוחים יתרונות מול ניתוחים אחרים .
    את צריכה ללמוד ולקרוא על כל ניתוח כדי להחליט איזה יתאים לך יותר .
    כדאי לשמוע ממנותחים למה החליטו ללכת על סוג הניתוח שהלכו ואם בדיעבד צדקו בבחירתם .
    אני אישית בחרתי בניתוח שרוול כי לא רציתי את כל ההתעסקות עם הטבעת : פתיחה\סגירה שלה , המתנה אורכה לפני פתחיה\ סגירה , והכי הרתיע אותי נושא ההקאות - מנותחי טבעת מקיאים די הרבה ( כמנותח שרוול 10 חודשים לא הקאתי אפילו פעם אחת ) .
    היתרון של הטבעת הוא שהוא הפיך ( כמובן שאפשר לראות בזה גם חיסרון ) ובעיקר הוא הכי"פשוט " והחלמה הכי מהירה .זה היה על קצה המזלג
    כמובן שיש עוד המון בעד ונגד לכל ניתוח .
    יש מנתחים שמנתחים את 3 סוגי הניתוח - כדאי לך להייעץ עם לפחות אחד כזה .
    אם יהיו עוד שאלות - אשמח לעזור
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם ליאור ושולה

גילי
    01/07/2010

אשמח לקבל המלצות עם שמות של מנתחים טובים בתחום הטבעת והשרוול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שולה זק
    01/07/2010

כל המנתחים הם כירורגים בכירים בהתמחו בתחום הזה. כדאי לך לפנות למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח טבעת, שרוול, מעקף. ראשית עליך לברר בקופה שלך לאן את מקבל הפניה/התחייבות.
    הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעונה על הקריטריונים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה והתגובה המהירה.

גילי
    05/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג הניתוח "נתפר" לחולה

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/07/2010

סוג הניתוח "נתפר" לחולה לאחר שיחה מעמיקה ולפי הרגחי אכילה, סוג האוכל ועוד. ניתוח אחד יכול להיות מצוין לחולה אחד ןלא לאחר.
    יש צורך להפגש עם מנתח אשר מבצע את כל הניתוחים לקיצור קיבה, לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל סוג ולבדוק איזה ניתוח הכי מתאים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו