מחכה לתורי..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחכה לתורי..
    אלין
    02/07/2010

קודם כל אני חייבת לציין את הפורום הזה לטובה. כמשהי שקוראת כאן את ההודעות והתגובות לא מעט ניתן לראות שיש כאן המון אנשים תומכים ועוזרים, לכן הגיע זמני לשאול שאלה..
    אני בת 21 ,כל הבדיקות כבר נעשו וקיבלתי גם אישור מהקופה(כללית) בקיצור אני מוכנה .. ולא יודעת למה זה פשוט לא זז.. כבר לפני חודש הכול היה מוכן ודיברתי עם המזכירה של הכירורג שאני אמורה להתנתח אצלו והם פשוט לא נותנים לי תאריך.. זה נשמע לי ממש מוזר שאחרי חודש עדיין לא יכולים אפילו להגיד לי תאריך משוער לניתוח..
    האם גם אצלכם זה קרה?
    וכמה זמן לקח לכם מקבלת האישור עד לניתוח?

תודה מראש לעונים..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לתורי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באמת מוזר

שולה זק
    02/07/2010

שמעתי שנותנים תורים לעוד 8 חודשים במרכזים מסויימים, אבל לא מחכים חודש פלוס לקבלת התאריך הרחוק. לפי דבריך יש לך אישור ועברת כל הבדיקות וגם טופס התחייבות (טופס 17) - נשמע לי ממש מוזר . איפה את אמורה לעבור את הניתוח? אולי נוכל לעזור/לייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

אלין
    03/07/2010

אני אמורה להתנתח בשערי צדק אצל ד''ר רם שפירא...
    יש לי גם תור ב20 לחודש אצל ד''ר קידר(הדסה עין כרם) אולי אצלו זה יהיה אחרת.. לפחות כך אני מקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו