התלבטות לניתוח שרוול ושאלות נלוות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התלבטות לניתוח שרוול ושאלות נלוות
    רונית ארנון
    04/07/2010

בס"ד

הנני בת-49 שוקלת 140 ק"ג גובה מ-178 ס"מ, הייתי רוצה אינפורמציה לגבי ניתוח שרוול, אני מבינה שבמשקל כשלי האפשרות היחידה, לצאת ממעגל ההשמנה הוא רק פיתרון כירוגי. הנני חברת קופת חולים כללית, רציתי לדעת מה האפשרויות? איך מתחילים את התהליך? מה צריך לעשות על מנת להתנתח במהירות האפשרית. הנני מתגוררת במרכז הארץ. מה הסיכון? והאם יש סיכוי שלאחר הירידה בשרוול, אחזור למשקל הקודם?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה חוזרת מה-3.7

שולה זק
    04/07/2010

שלום לך רונית
    כחברת כללית, דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לברר בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה (טופס 17).
    את עומדת בקריטריונים לניתוח . ה- BMI שלך לפי מה שרשמת 45.7. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    לא ציינת אזור מגורים.
    את יכולה לפנות ישירות למנתח, רצוי ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. לקבל הסבר מקיף על הניתוח ומהלכו ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
    אני חוזרת ומציינת, חשוב לפני שאת פונה לכירורג, לוודא בקופה שלך שאכן תוכלי לקבל אליו הפניה.
    אשמח להמשיך לעזור בכל שאלה. את יכולה גם להתקשר בכל עת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו